Affald og storskrald i København

Skraldebilen er den bedste og hurtigste løsning, hvis du har en masse affald, du gerne vil af med, og du bor i København. Vi henter dit affald i stort set hele byen og kører det på genbrugspladsen for dig, så du selv slipper for at stå med besværet. Uanset hvilken opgave du står med inden for skrald og affald, så klarer vi det nemt og hurtigt. Og når først du har oplevet glæden ved at få Skraldebilen til at klare det sure arbejde for dig, så gider du næppe selv stå med affaldsproblemet igen en anden gang. Nok er det ikke helt gratis at få os til at bortskaffe dit affald i København, men vi vil gerne garantere, at det er alle pengene værd. Du sparer nemlig både tid og energi – som du kan bruge på meget mere relevante ting.

Vi lægger stor vægt på, at affaldet bliver sorteret på en miljøvenlig måde, så naturen bliver skånet mest muligt, så hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst sorterer, så overlad opgaven til os.

Brug din tid på andet end storskrald

Er du i gang med en større renovering eller ombygning, så kommer skrald og affald hurtigt til at blive et problem. Bor du inde i byen, så har du nemlig ikke genbrugspladsen lige rundt om hjørnet. Det kommer derfor til at tage noget tid, hver gang du skal med bil og trailer ud og læsse affaldet af. Og det er dyrebar tid, som du sikkert meget hellere vil bruge på ombygningen af dit hus eller din lejlighed. Selv når du er nået frem til genbrugspladsen kan der nemlig gå lang tid med at få sorteret affaldet i de rigtige containere – det er nemlig ikke altid helt til at gennemskue, hvad der hører til hvor. Ud over at spare tid, så vil du også skåne dig selv og din ryg, ved at lade os klare slæbet. Du slipper nemlig for at bære tunge ting op og ned ad traileren, og din krop vil takke dig for det i sidste ende.

Lad Skraldebilen klare arbejdet for dig

Synes du altså, der er ting, der er lidt mere interessante at bruge tid på end bortskaffelse af affald i København, så bør du lade Skraldebilen ordne det for dig. Uanset om det er privat eller erhverv, så rykker vi med glæde ud og bortskaffer alt lige fra byggeaffald og haveaffald til afskaffelse af hvidevarer, møbler, elektronik og hvad du ellers har brug for at komme af med. Vi stiller yderligere vores ekspertise til rådighed, når det kommer til nedrivning af fx dit køkken. Så kan du hurtigere komme i gang med at montere og installere dit nye køkken. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os eller book her på hjemmesiden, så vi kan aftale nærmere. Vores priser varierer alt efter opgavens omfang, men vi tager altid et startgebyr på 399 kr.

Sikker afhentning af storskrald

Skal du af med dit storskrald i København, så kan du regne med god service og sikker afhentning hos os. Hos os er det nemlig vigtigt, at du føler dig godt behandlet, og at afhentning af storskrald bliver så nemt og ubesværet som overhovedet muligt for dig. Vi har helt styr på, hvordan det forskellige affald skal sorteres, og således kan vi hurtigt klare arbejdet på genbrugsstationen. Du bestemmer helt selv, om vi skal afhente dit affald i din lejlighed eller dit hus, eller om du selv har mulighed for at stille det ud på gaden til os. Vælger du det sidste, så kan du nemlig få helt op til 20% i rabat, så det er helt sikkert værd at tage med i overvejelserne. Vi vil gerne garantere, at vi er en af de billigste løsninger, du kan finde, når det kommer til afhentning af storskrald i København. Står du derfor med en skraldeopgave, som du gerne selv vil slippe for at tage dig af, så lad Skraldebilen gøre det for dig.

Vi er din transportable genbrugsstation

Overvejer du selv at bortskaffe dit affald i København, så husk på, at der findes skrappe regler på området for affaldssortering. Det er især i forsøget på at skabe en grønnere verden, at korrekt sortering af affald er vigtigt. Affaldssortering er med til at sikre, at materialerne kan blive genbrugt, og ved at genbruge bliver verden helt automatisk mere bæredygtig.

Selvom du udmærket er klar over, hvordan affaldet skal håndteres, så er det ikke ens betydende med, at du har tid til at gøre på genbrugspladsen – eller at du gider, for den sags skyld. Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan nemlig være din transportable genbrugsstation, der rykker ud, når du har brug for det. Vi yder professionel og effektiv assistance, og samtidig tilbyder vi vores service til en skarp og konkurrencedygtig pris. Hos os kommer du kun til at betale for det arbejde vi udfører og intet andet. Hold dig derfor ikke tilbage, men giv os et kald i dag eller udfyld vores kontaktformular. Så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud på fjernelse af affald eller storskrald i København.

Herunder kan du se, hvor i København vi tilbyder at afhente dit storskrald: