Kom af med dit affald i København

Skraldebilen er den bedste og hurtigste løsning, hvis du har en masse affald du gerne vil af med, og du bor i København. Vi henter dit affald i stort set hele byen og kører det på genbrugspladsen for dig, så du selv slipper for at stå med besværet. Uanset hvilken opgave du står med inden for skrald og affald, så klarer vi det nemt og hurtigt. Og når først du har oplevet glæden ved at få Skraldebilen til at klare det sure arbejde for dig, så gider du næppe selv stå med affaldsproblemet igen en anden gang. Nok er det ikke helt gratis at få os til at bortskaffe dit affald, men vi vil gerne garantere, at det er alle pengene værd. Du sparer nemlig både tid og energi – som du kan bruge på meget mere relevante ting.
 

Brug din tid på andet end storskrald

Er du i gang med en større renovering eller ombygning, så kommer skrald og affald hurtigt til at blive et problem. Bor du inde i byen, så har du nemlig ikke genbrugspladsen lige rundt om hjørnet. Det kommer derfor til at tage noget tid, hver gang du skal med bil og trailer ud og læsse affaldet af. Og det er dyrebar tid, som du sikkert meget hellere vil bruge på ombygningen af dit hus eller din lejlighed. Selv når du er nået frem til genbrugspladsen kan der nemlig gå lang tid med at få sorteret affaldet i de rigtige containere – det er nemlig ikke altid helt til at gennemskue, hvad der hører til hvor. Ud over at spare tid, så vil du også skåne dig selv og din ryg, ved at lade os klare slæbet. Du slipper nemlig for at bære tunge ting op og ned af traileren, og din krop vil takke dig for det.

 

Lad Skraldebilen klare arbejdet for dig

Synes du altså, der er ting, der er mere interessante at bruge tid på end bortskaffelse af affald, så bør du lade Skraldebilen ordne det for dig. Uanset om det er privat eller erhverv, så rykker vi med glæde ud og bortskaffer alt lige fra byggeaffald og haveaffald til afskaffelse af hvidevarer, møbler, elektronik og hvad du ellers har brug for at komme af med. Vi stiller yderligere vores ekspertise til rådighed, når det kommer til nedrivning af fx dit køkken. Så kan du hurtigere komme i gang med at montere og installere dit nye køkken. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os eller book her på hjemmesiden, så vi kan aftale nærmere. Vores priser varierer alt efter opgavens omfang, men vi tager altid et startgebyr på 399 kr.