Affald og storskrald på Vesterbro

Skraldebilen henter dit affald og storskrald overalt på Vesterbro. Så slipper du for alt besværet med først at skulle slæbe det ned på gaden og dernæst køre det hen på genbrugspladsen.

Hvor meget tid bruger du ikke på affald?

For selv om du har bil og måske ligefrem en trailer, giver det tit mange tunge løft og måske også ridser i lakken eller andre skader, når tunge ting som møbler, køleskabe og lignende skal køres til genbrugspladsen. Har du ingen af delene, koster det nemt en masse at leje eller få affald eller storskrald kørt væk af en vognmand.
Fremme på genbrugspladsen kan der også gå en del tid med at få sorteret affaldet rigtigt, og de første gange er det ikke helt nemt og gennemskueligt, under hvilke underlige betegnelser helt almindelige hverdagsting skal placeres.

Spar tid og besvær med Skraldebilen

Så er det meget nemmere bare at ringe til Skraldebilen. Vi henter affald og storskrald overalt på Vesterbro hos både private og erhverv. Vi tager møbler, hvidevarer, bygge- og haveaffald, og vi rydder også lofts- og kælderrum så vel som hele lejligheder. Har du en mindre nedrivnings opgave, eller har du brug for at få ryddet en grund for affald, kan vi også klare det.

Fornuftige priser og afhentning når du har tid

Vi klarer kort sagt alle dine affaldsproblemer. Alt, hvad du skal gøre, er at give os et ring, sende en mail eller booke her direkte på hjemmesiden. Så kontakter vi dig inden for to timer med et uforpligtende tilbud og aftaler, hvornår det passer dig, at vi kommer.