Hvorfor leje en container hos os?

Lej en container

Hos Container-Leje tilbyder vi leje af container i hele København og omegn, og vi tilbyder det til både private, erhverv og foreninger. Har du derfor brug for en container til at komme af med skrald og affald, nærmest uanset hvilken type det er, så kan vi hjælpe dig.

Lynhurtig levering

Bestiller du din container inden kl. 12, så kan vi levere containeren allerede næste dag, og du kan dermed hurtigt komme i gang med renoveringen eller oprydningen.

Pris og service

Lejer du en container hos os, så kan du altid forvente service i topklasse, samt hurtig og effektiv levering og afhentning af din container. Vi vil gerne være blandt landets førende container-udlejere, og derfor går vi langt for vores kunder – ikke kun hvad service angår, men også når det kommer til prisen.

icon

Nem og billig container leje

Med en smart container slipper du for selv at skulle køre på genbrugspladsen, og du sparer dermed både tid og kræfter, som du i stedet kan bruge på noget, der er lidt mere spændende.

Prisgaranti

Vi vil være billigst. Derfor har vi altid prisgaranti.

Gennemsigtighed

Ingen skjulte omkostninger. Kontakt os og vi sender et tilbud.

Mijøbevidste

Al affald sorteres på vores lager, så vi passer godt på miljøet.

Hele København og omegn

Vi udlejer containere til hele København og omegn til en konkurrencedygtig pris.

Skraldebilens Prisliste.

Fragtomkostning

1.600 kr.

 • Ren beton pr. ton: 215 kr.
 • Tegl/Mursten pr. ton: 215 kr.
 • Glaseret Tegl pr. ton: 1.500 kr.
 • Gasbeton/let beton pr. ton: 625 kr.
 • Blandet affald pr. ton: 1.375 kr.
 • Brændbart affald pr. ton: 1.063 kr.
 • Rent gips pr. ton: 975 kr.
 • Rent isolering pr. ton: 1.500 kr.
 • Rent træ pr. ton: 625 kr.
 • Malet træ pr. ton: 1.000 kr.
 • Imprægneret træ pr. ton: 1.500 kr.
 • Haveaffald pr. ton: 625 kr.
 • Jord inkl. analyse pr. ton: 500 kr.
 • Leje af køreplader: 6 kr. pr. dag
 • Deponi: 1.500 kr.

+ Olietillæg 13% af kørsel, samt miljøtillæg 75 kr. inkl. moms

Spørgsmål? Kontakt os

“Tæt samarbejde med Skraldebilen gennem flere år. Både afhentning af affald og leje af container i forbindelse med overdragelse af bolig”

Lauge Olsen

Butiksejer af LokalBolig

icon

Lej en affaldscontainer hos Skraldebilen

Står du og skal bruge en container til affald? Så vil der være rig mulighed for at finde den helt rigtige variant til netop dit behov hos os. I Skraldebilen har vi nemlig et væld af affaldscontainere til mange forskellige formål, som du kan leje til fremragende priser uanset hvilken størrelse, du har brug for.

Skal du i gang med et byggeprojekt eller trænger haven til en kærlig hånd, så hober der sig hurtigt en masse affald op, som du kan have svært ved selv at skaffe af vejen. Og ikke nok med det – det er også utroligt tidskrævende, hvis du selv skal køre ud på genbrugspladsen, hver gang du har fyldt en trailer.

Lejer du en affaldscontainer hos os, skal du blot sørge for at fylde den godt op med skrald, og så tager vi os af resten. Det bliver ikke meget nemmere end det!

icon

Skraldecontainer til mange formål

Uanset om du har behov for en affaldscontainer til byggeaffald, eller du står og skal bruge en container til storskrald, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, så du hverken står med for lille eller stor en container. Skraldebilen tilbyder nemlig udlejning af affaldscontainere til fabelagtige priser, og i et hav af størrelser.

Når du skal finde en passende affaldscontainer, så er det naturligvis vigtigt, at du får fundet én i en passende størrelse, men det skal vi nok hjælpe dig med. Uanset hvor stor eller lille en container du står og skal bruge, kan du altid være helt sikker på, at der vil være rig mulighed for at leje en af slagsen til en yderst favorabel pris hos os.

Gør derfor dig selv en tjeneste og gør hele processen meget nemmere ved at leje din affaldscontainer hos os. Så kan du bruge tiden på de vigtigste ting og dermed hurtigere nå i mål med dit drømmeprojekt.

icon

Vi tilbyder mere end blot en affaldscontainer

Har du en stram deadline i forhold til et byggeprojekt derhjemme, eller vil du bare helst slippe for selv at gøre det sure arbejde? Så kan vi også hjælpe dig med andet end blot at stille en affaldscontainer til rådighed. Vi står nemlig også gerne for selve arbejdet, f.eks. at rydde eller nedrive dit køkken eller andre rum i boligen.

Vi er eksperter på området, og vi kan derfor løse opgaven meget hurtigere, end du selv ville kunne det. Hermed sparer du ikke kun på kræfterne, men i høj grad også på tiden. Vi fjerner alt lige fra skabe til klinker og hvidevarer – og ikke nok med det, så sørger vi også for at skaffe det af vejen for dig, så du kan slippe af med alt affaldet på én gang.

Ud over rydning af lokaler, så tilbyder vi også slutrengøring for både private og erhverv, afhentning af møbler og kontorartikler, makulering og flere andre ydelser, der gør livet nemmere for dig. Der er altså flere gode grunde til, hvorfor du bør få os til at hjælpe dig med at fjerne dit skrald og affald.

icon

Få et uforpligtende tilbud på affaldscontainer

Her kan du booke et helt uforpligtende og gratis tilbud – og du vil opdage, at det slet ikke behøver været dyrt hverken at leje en affaldscontainer eller at få professionelle til at fjerne dit affald. Såfremt du måtte have spørgsmål omkring valg af containertype eller andet, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper naturligvis gerne til med at finde den helt rette type af affaldscontainer, der passer til netop dit behov. Du kan også leje en container til alle slags affald her.

Interesseret i at høre mere? Så kontakt os telefonisk på 71 99 10 67 og lad os fortælle dig om dine muligheder.

icon