Rydning af lejlighed/hus

Billig hjælp til rydning af lejlighed og hus

Står du og skal tømme et værelse, loftrum, kælder eller endda en hel ejendom, men ved ikke helt, hvordan du skal sortere interiøret? Måske er det også besværligt at finde tid og transportmuligheder. Kontakt derfor Skraldebilen og få et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning, der opfylder dine ønsker og behov.

Skraldebilen tilbyder alverdens løsninger til oprydning, tømning og bortskaffelse af inventar samt en afsluttende rengøring. Vi kan gøre dette individuelt eller som en samlet pakkeløsning – alt hvad du ønsker, skal blive taget til efterretning. Vi ønsker blot at stå til rådighed som en hjælpende hånd til dig og din oprydning.

 

Vi tømmer og henter – Du sidder og venter

Ingen opgave eller projekt er for stor for vores team, som består af professionelle og trofaste medarbejdere i pink. Vi tømmer alt fra enkle værelser til hele grunde og ejendomme. Intet hus eller lejlighed er for stor eller lille til at blive ryddet af vores professionelle team.

Vi tilbyder en samlet pakkeløsning, hvor vi både tømmer og oprydder samt bortskaffer alt materiale og inventar, og afslutter hele processen med en slutrengøring. Du vil dermed stå klar med et tomt og rent værelse eller hjem, der giver rum til at opfylde nye drømme for dig eller de nye lejere/ejere, der skal overtage ejendommen. Der vil ikke være en finger at sætte på vores oprydning eller rengøring.

En sådan omfattende tømning kan virke uoverskuelig og besværlig for de fleste. Ikke nok med at alt skal smides væk og køres til genbrugsstationen – det skal også sorteres. Sådan en sortering kan være en lettere forvirrende proces, som vi med glæde vil overtage, så du ikke skal stå i sådan en tidskrævende situation.

Vi stræber efter at udføre vores opgaver til perfektion og går ikke, før du er tilfreds ved vores oprydning og generelle udførelse af jobbet. En god og fornuftig pris er heller ikke noget, du skal lede længe efter. Vi sidder nemlig med Danmarks billigste priser inden for afhentning og rydning af lejligheder og huse. Vi sender endda skraldekonsulenter ud i første omgang, så de kan få et bedre blik på det ønskede arbejde og kan derved give dig det bedste tilbud. Dette er selvfølgelig helt uforpligtende og der er ingen binding.

Spørgsmål? Kontakt os gerne!

Skulle du sidde inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil bestræbe os på at besvare din mail hurtigst muligt. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din efterspørgsel. Du har også mulighed for at udfylde vores bookingformular, hvis du allerede ved, hvad du ønsker, og bare vil have oprydningsprojektet ud af verden. Hvis du vil have en mere direkte dialog, kan du også ringe på vores telefon 71 99 10 67 alle ugens dage fra 8.00 til 21.00. Vi sidder altid klar til at kunne besvare dine spørgsmål og imødekomme dine ønsker.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig og ser frem til et fremtidigt samarbejde, som vil blive håndteret professionelt og yderst tilfredsstillende for begge parter!