Rydning af lejlighed/hus

Billig hjælp til rydning af lejlighed og hus

Står du og har brug for hjælp til rydning af lejlighed eller hus, men ved ikke helt, hvordan interiøret skal sorteres? Er det besværligt at finde tid og transportmuligheder? Så kontakt os hos Skraldebilen og få et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning, der opfylder dine ønsker og behov.

Vi tilbyder alverdens løsninger til oprydning, tømning og bortskaffelse af inventar samt en afsluttende rengøring, alle sammen vitale dele af rydning af lejlighed eller hus. Vi tilbyder vores services hver for sig eller som en samlet pakkeløsning – alt, hvad du ønsker, bliver taget til efterretning. Vi ønsker blot at stå til rådighed som en hjælpende hånd til dig og din oprydning.

Vi tømmer og henter – Du sidder og venter

Ingen opgave er for stor og intet projekt er for småt til vores team, som består af professionelle og trofaste medarbejdere i pink. Vi tømmer alt fra enkelte værelser til hele grunde og ejendomme. Intet hjem er for stort eller småt til, at vores erfarne team kan hjælpe med at rydde det.

Vi tilbyder en samlet pakkeløsning, hvor vi både tømmer, rydder samt bortskaffer alt materiale og inventar, og afslutter hele processen med en slutrengøring. Du vil dermed stå klar med et tomt og rent værelse eller hjem, der giver rum til at opfylde nye drømme for dig eller de nye lejere/ejere, der skal overtage ejendommen. Der vil ikke være en finger at sætte på vores oprydning eller rengøring.

Vi rydder lejlighed og hus til perfektion

En sådan omfattende tømning kan virke uoverskuelig og besværlig for de fleste. Ikke nok med at alt skal smides væk og køres til genbrugsstationen – det skal også sorteres. Sådan en sortering kan være en lettere forvirrende proces, som vi med glæde vil overtage, så du ikke skal stå i sådan en tidskrævende situation.

Vi stræber efter at udføre vores opgaver til perfektion og går ikke, før du er tilfreds med vores rydning af lejlighed eller hus og generelle udførelse af jobbet. En god og fornuftig pris er heller ikke noget, du skal lede længe efter. Vi sidder nemlig med Danmarks billigste priser inden for afhentning og rydning af lejligheder og huse. Vi sender endda skraldekonsulenter ud i første omgang, så de kan få et bedre blik på det ønskede arbejde og derved give dig det bedste tilbud. Dette er selvfølgelig helt uforpligtende og der er ingen binding.

Spørgsmål? Kontakt os gerne!

Skulle du sidde inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil bestræbe os på at besvare din mail hurtigst muligt. Her kan du også få et uforpligtende tilbud på din efterspørgsel. Du har også mulighed for at udfylde vores bookingformular, hvis du allerede ved, hvad du ønsker, og bare vil have oprydningsprojektet ud af verden. Hvis du vil have en mere direkte dialog, kan du også ringe på vores telefon 71 99 10 67 i hverdage fra 7.30 til 17.00 og lørdage fra kl. 10.00-14.00. Vi sidder altid klar til at kunne besvare dine spørgsmål og imødekomme dine ønsker.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig og ser frem til et fremtidigt samarbejde, som vil blive håndteret professionelt og yderst tilfredsstillende for begge parter!