Storskrald og affald i Valby

Har du affald og storskrald i Valby, henter og bortskaffer Skraldebilen det gerne, uanset hvad det måtte være. For har du bare prøvet en gang at skulle køre affald på genbrugspladsen, ved du hvor besværligt og tidskrævende, det er.

Affald og storskrald tager mere tid, end du tror

Først skal affaldet bæres ud på gaden. Det er måske ikke så stort et problem, hvis du bor i et hus, men fra øverste etage i en etageejendom er der langt ned til gaden med den store, gamle kummefryser, der skal køres til genbrugsstationen.
Selve transporten kan også nemt give problemer, også selv om du har egen bil og måske en trailer. For de mange tunge ting eller de skarpe torne i haveaffaldet kan nemt ridse og beskadige både bil og trailer – og har du ikke mulighed for selv at køre affaldet, løber det hurtigt op, hvis du skal leje en bil eller have en vognmand til at køre.

Vær smart! Lad Skraldebilen klare dit affald og storskrald

Det er derfor, det er smartere at ringe til Skraldebilen. Vi henter affald og storskrald overalt i Valby – også på øverste etage. Vi kommer både hos private og erhverv og henter møbler, hvidevarer, byggeaffald, brugt elektronisk udstyr og andet affald.
Har du et kælder- eller loftrum, eller en lejlighed eller et hus, der skal ryddes, klarer vi også det. Vi siger heller ikke nej til mindre nedrivnings opgaver med efterfølgende bortskaffelse af affaldet herfra.

Vi henter, når du har tid – Få et tilbud her

Kort sagt: Vi klarer det hele. Bare book os her på siden, ring eller mail til os. Så kontakter vi dig inden for to timer med et uforpligtende tilbud og aftaler, hvornår det passer dig bedst, at vi kommer.