Storskrald på Amager

Står du med affald eller storskrald på Amager, så kan Skraldebilen spare dig for turen til genbrugsstationen.
Vi kommer og henter alle former for affald overalt på Amager, uanset om du bor i lejlighed eller i eget hus. Derved slipper du for at skulle bruge tid på at få båret affaldet ud og få det transporteret hen til genbrugspladsen. Her kan det være en udfordring i sig selv at skulle finde rundt i genbrugspladsens sorteringssystem med mange forskellige containere og mystiske betegnelser for hverdagsagtige ting.
Det samme gælder, hvis du har storskrald og bor på Amager. Her henter vi dit storskrald hjemme hos dig, og vi bærer det gerne ned, selv om du bor på øverste etage i en etageejendom.

Det klarer Skraldebilen

Vi henter affald og storskrald overalt på Amager hos både private og erhverv. Således bortskaffer vi også byggeaffald, elektronikdele og rydder hele lejligheder, huse, kældre eller loftsrum. Vi fjerner også affald og storskrald, der har hobet sig op på grunden.
Skal du have revet noget ned, klarer vi også det – og vi bortskaffer naturligvis også murbrokker og andet affald fra nedrivningen.

Få fjernet dit affald og storskrald på Amager nu

Kort sagt: Vi tager det hele – også haveaffald. Vi sørger for bortkørsel og kildesortering, så dit affald bliver bortskaffet eller genbrugt på den mest miljørigtige måde.
Kontakt os pr. telefon eller book online allerede i dag. Så henter vi dit affald og storskrald på Amager.