Storskrald på Frederiksberg

Du ved sikkert allerede, hvor besværligt det er, hvis du står med affald eller storskrald på Frederiksberg og gerne vil aflevere det på en af Frederiksberg Kommunes pladser for storskrald.

Slip for besværet

Først skal affaldet eller storskraldet bæres ud. Bor du i etageejendom, er det oftest en større udfordring, især ved storskrald. Dernæst skal affaldet transporteres hen til en af Frederiksberg Kommunes genbrugspladser. Har du ikke selv en bil med trailer, kan det nemt blive en bekostelig affære, hvis du skal leje eller have et transportfirma til at køre.
Fremme på genbrugspladsen kommer den næste udfordring så. Her skal affald og storskrald sorteres i de mange forskellige containere. De mange fremmedartede betegnelser kan være svære at relatere de helt almindelige hverdagsting til, som du gerne vil bortskaffe.

Lad Skraldebilen tage slæbet

Så hvorfor ikke spare dig selv for alt besværet? Har du affald eller storskrald, og bor på Frederiksberg, så lad Skraldebilen tage slæbet og alt bøvlet. Vi henter dit affald og storskrald – også selv om du bor på øverste etage i et højhus, og du skal have bortskaffet din gamle fryser.
Vi henter storskrald og affald hos både private og erhverv og tager alle former for affald. Vi fjerner således både byggeaffald, elektronikskrot og haveaffald.
Vi rydder også lejligheder, huse, kældre, loftrum eller tømmer din grund for affald og storskrald, og har du noget, der skal rives ned, klarer vi også det – og vi fjerner selvfølgelig også murbrokker og andet affald efter nedrivningen.

Få et uforpligtende tilbud

Kort sagt klarer vi alt inden for affald og storskrald. Kontakt os pr. telefon eller book os online allerede i dag, så kontakter vi dig inden for to timer med et godt tilbud og aftaler nærmere omkring afhentningen.