Affald og storskrald på Østerbro

Bor du på Østerbro og skal af med affald eller storskrald, står vi klar til at hjælpe dig hos Skraldebilen. Vi kommer og henter affaldet hjemme hos dig og sørger for, at det bliver sorteret og bortskaffes på den mest miljørigtige måde.

Tænk på alt den tid, du bruger på affald og storskrald

For skal du af med affald og storskrald på Østerbro, kan det nemt blive en besværlig og tidskrævende proces. Først skal du have båret affaldet ned på gaden. Det kan være sin sag, hvis det er en stor, gammel fryser, og du bor på øverste etage.
Dernæst skal affaldet køres på genbrugspladsen. Har du egen bil og måske også en trailer, kan begge dele nemt få ridser og andre skrammer, når de tunge eller skarpe ting skal læsses på eller af.
Fremme på genbrugspladsen skal du så til at sortere tingene rundt i de forskellige containere, og det er ikke altid helt nemt at gennemskue, hvor de forskellige ting skal hen, med de betegnelser, der er på containerne.

Med Skraldebilen slipper du for besværet

Så er det meget nemmere at lade Skraldebilen om at bortskaffe dit affald og storskrald på Vesterbro. Vi kommer overalt hos både private og erhverv. Vi bortskaffer hvidevarer, møbler, udtjent elektronik, byggeaffald, og hvad du ellers måtte have, der skal køres på genbrugsstationen.
Vi tømmer også lofts- og kælderrum, ligesom vi rydder værelser, lejligheder og grunde. En mindre nedrivningsopgave er heller ikke noget problem, og selvfølgelig kører vi også murbrokker og andet affald væk efter nedrivningen.

Afhentning når du er hjemme til fornuftige priser

Bare kontakt os via mail eller telefon eller book os direkte her på siden. Så kontakter vi dig inden for to timer med et uforpligtende tilbud og aftaler, hvornår det passer dig, at vi kommer forbi og henter dit affald.