Affald og storskrald på Nørrebro

Skal du af med dit affald eller storskrald på Nørrebro, står vi klar til at hjælpe. For hele processen med at få planlagt og transporteret affaldet til genbrugspladsen kan nemt tage tid og give en masse besvær.

Tænk på, hvor besværligt det er

Først skal det bæres ned på gaden. Det er næppe det store problem, hvis du bor i hus, men fra en lejlighed på øverste etage kan det hurtigt blive besværligt, når det gamle køleskab skal køres til storskrald.
Dernæst skal affaldet transporteres til genbrugspladen. Har du egen bil og eventuelt en trailer, er det ganske vist ikke så besværligt, men begge dele kan nemt få ridser eller andre skader, når de tunge ting eller tornene i haveaffaldet skal læsses af eller på.
Vel fremme på genbrugspladsen fortsætter udfordringerne. For hvor skal de forskellige ting nu sorteres hen, og hvad betyder de mærkelige betegnelser egentlig, der står på skiltene på containerne.

Kontakt Skraldebilen – Så klarer vi resten

Vil du gerne slippe for alt det besvær, kontakter du bare Skraldebilen. Vi henter affald og storskrald overalt på Nørrebro hos både erhverv og private – også på øverste etage.
Vi tager de mange tunge løft og fjerner både møbler, hvidevarer, byggeaffald, elektronikaffald og andre ting. Skal du have ryddet lofts- eller kælderrummet eller have tømt en lejlighed, klarer vi også det. Vi river også gerne vægge og andre mindre bygningsdele ned og fjerner naturligvis stykker og stumper bagefter.

Gode priser og fleksibel afhentning

Så uanset hvilket affaldsproblem du står med, så tag fat i os! Book os direkte på hjemmesiden, send en mail eller giv os et ring. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og aftaler afhentnings tidspunktet med dig.