Affald og storskrald i Gentofte

Har du affald og bor i Gentofte, eller skal du have afleveret storskrald til en af Gentofte Kommunes pladser for storskrald, så ved du godt hvilket arbejde, der venter dig.

Har du tænkt over, hvor meget tid du bruger på affald?

For det første skal du have båret affald eller storskrald ud. Det er sin sag, hvis du bor øverst i en etageejendom. Den næste udfordring er at få transporteret det hen til genbrugspladsen. For har du hverken bil eller trailer, kan det nemt løbe op, hvis du skal leje eller have det kørt væk af et transportfirma – og har du selv bil, kan du nemt komme til at ridse den, når de større ting skal sættes ind eller tages ud af bilen.
Vel fremme på en af Gentofte Kommunes genbrugspladser fortsætter udfordringerne. For betegnelserne på de mange forskellige containere kan være svære at forbinde med det affald, du skal have smidt ud.

Skraldebilen klarer alt dit affald og storskrald

Så er det meget nemmere at lade Skraldebilen tage dit affald og storskrald. Vi henter det hjemme hos dig, og vi bærer gerne ned fra øverste etage, også selv om det er din gamle fryser, der skal køres til storskrald.
Vi henter affald og storskrald hos både private og erhverv – og vi henter det, når du har tid. Vi bortskaffer alle former for affald: Haveaffald, byggeaffald, elektronikskrot og vi kan også makulere dokumenter.
Skal du have ryddet en lejlighed, dit kælder- eller loftsrum eller havde fjernet alt det gamle ragelse fra grunden, så klarer vi også det. Vi går heller ikke af vejen for mindre nedrivningsopgaver, og selvfølgelig fjerner vi murværk og andet affald fra nedrivningen bagefter.

Kort sagt: Har du et affaldsproblem, så kontakt os pr. telefon eller book os online. Så vender vi tilbage til dig inden for to timer, så vi kan aftale, hvornår det passer dig, at vi kommer og henter dit affald eller storskrald.