Affald og storskrald i Glostrup

Har du større affald eller storskrald, og bor i Glostrup, kan det være sin sag at komme af med det. For først skal du have båret affaldet ud. Bor du i hus, er det næppe det store problem, men for dig der bor oppe på øverste etage i et højhus, er det straks mere besværligt.

Hvor lang tid bruger du på affaldshåndtering?

Dernæst skal du have transporteret affald eller storskrald til en af Glostrups mange genbrugspladser. Har du egen bil, kan du nemt komme til at ridse eller skramme den, hvis du har større ting, der skal ind i den. Har du ikke selv transportmuligheder, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du skal leje eller have et transportfirma til at køre.
Når du så kommer frem til genbrugspladsen, fortsætter udfordringerne med at få sorteret affaldet rigtigt op i de mange forskellige containere. Betegnelserne, der bruges, er nemlig ikke altid helt gennemskuelige, når hverdagens forskellige ting skal sorteres rigtigt.

Skraldebilen kommer overalt i Glostrup

Så er det meget nemmere at ringe til Skraldebilen. Vi henter affald og storskrald overalt i Glostrup, også selv om du har en gammel fryser, der skal fragtes hele vejen ned fra øverste etage.
Vi afhenter alle former for storskrald hos både private og erhverv. Møbler, hvidevarer, elektronikskrot, haveaffald og byggeaffald. Vi rydder også dit kælderrum, loftsrummet eller hele lejligheder og huse og tømmer også gerne grunden for affald, hvis det har hobet sig op. Vi klarer også mindre nedrivningsopgaver og bortskaffer selvfølgelig murbrokker og andre bygningsdele bagefter.

Sådan bestiller du Skraldebilen

Så uanset hvilken opgave inden for affald og storskrald, du har i Glostrup, så klarer vi den. Kontakt os pr. mail eller telefon, eller book direkte her på hjemmesiden. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og aftaler nærmere om, hvornår vi afhenter dit affald.