Afhentning af storskrald

Storskrald. Du kender det garanteret godt. I står pludselig med en overflødig sofa eller seng, efter I har opgraderet stuen eller soveværelset. Men kommunen kan første hente den om et par uger. Hvad gør I? Ja, I kan jo kontakte os hos skraldebilen.dk. Vi henter med glæde jeres storskrald. Ring til os på 71 99 10 67, eller skriv til os via vores online bookingsystem. Så kontakter vi jer inden for to timer og afhenter jeres storskrald så hurtigt som muligt.

 

Hurtig afhentning af storskrald

Hos skraldebilen.dk sørger for, at I lynhurtigt kommer af med jeres storskrald, så det ikke står i vejen og er til besvær. Det gælder det store skrammel af en sofa, som er blevet til overs. Men det gælder også alle mulige andre ting. Skal medarbejderne på kontoret sidde lidt bedre på nye stole og ved velfungerende hæve sænke-borde, så lad os komme fordi og hente alle de gamle møbler. Så sker udskiftningen meget nemmere, og I får en hovedpine mindre på arbejdspladsen.

Eller hvad hvis I skal bygge om derhjemme? Skal I lægge nyt tag, anlægge ny terrasse, bygge om på badeværelse eller renovere facaden, så vil der altid være en masse byggematerialer, sten, murværk og meget mere, som I måske ikke lige ved, hvad I skal gøre af, eller hvordan I skal komme af med. I kan roligt ringe til os – vi skal nok få det af vejen, så det ikke bliver til irritation for hverken jer selv, naboerne eller andre, der kan færdes, hvor I bor.

Skraldebilen.dk hjælper jer altså med at bortskaffe jeres storskrald på den nemmest mulige måde. Og det gælder, hvad enten I er private og skal have afhentet noget fra hjemmet, eller kommer fra erhvervslivet og har en masse på kontoret, der skal væk.

Afhentning af storskrald for private og erhverv, i både små og store portioner. Det er skraldebilen.dk.

 

Hvorfor vælge Skraldebilen?

Men hvorfor skal I vælge lige præcis os til at afhente jeres storskrald, når I også bare kan vente på, at kommunen kommer og henter det? Ja, for det første henter vi storskraldet med samme, så I ikke behøver at indrette jer efter kommunens kalender. Vi indretter os efter jeres kalender, så I kan få gang i renoveringen, ombygningen, omstruktureringen eller indretningen.

For det andet tager vi stort set alt med – fra både private og erhvervskunder. Til konkurrencedygtige priser. Vi afhenter alt fra maling, elektronik, hårde hvidevarer og sorte sætte til affald, kontormøbler og murværk.

Stadig ikke helt overbevist? Jamen, så kan vi – for det tredje – fortælle, at vi er affaldsspecialister. Selvom det ikke lyder videre sexet, så er det praktisk. Vi ved nemlig, hvordan al affald skal sorteres og bortskaffes, så det sker på en bæredygtig måde til gavn for jer, jeres omgivelser og miljøet. Sorteringen sparer I altså også tid på. Vi ordner nemlig alt, der har med afhentning af storskrald at gøre.

Ring til os i dag på 71 99 10 67, eller udfyld bookingformulering på forsiden, så guider en af vores konsulenter jer til den bedste og billigste løsning.