Afhentning af byggeaffald

Skal du af med byggeaffald?

Vi hos skraldebilen har stor indsigt samt erfaring indenfor byggebranchen og kender til de udfordringer, der måtte være omkring regler og lovgivninger vedrørende bortskaffelse af byggeaffald. Derfor har vi specialiseret os i afhentning af byggeaffald og ved hvordan materialerne skal håndteres og sorteres miljørigtigt på genbrugsstationerne og diverse modtagerstationer. Vi udfører rydning af byggeaffald i stort set alle omfang lige fra mindre byggesager til større byggeopgaver.

Drop besværet – Vi henter dit byggeaffald

Vi afhenter byggeaffald for både private og virksomheder. Vi kan også hjælpe håndværkere af med deres byggeaffald hos kunderne. I stedet for at bruge interne ressourcer til bortskaffelsen af byggeaffaldet, kan i lade Skraldebilen tage slæbet. På den måde har i mere tid til selve byggeriet. Bestil en afhentning af byggeaffald allerede i dag eller book et møde med en affaldskonsulent allerede i dag så vi sammen kan finde en løsning.

Bland Danmarks billigste byggeaffaldspriser

Er du ikke helt overbevist endnu? Skraldebilen tager ikke kun slæbet med byggeaffaldet, vi har samtidig rigtig lave affaldspriser, som starter fra 599 kr. Derudover er vi utrolig fleksible i forhold til rabat ved faste afhentninger.

Nedrivning

Skraldebilen er sammensat af en masse erfarende håndværkere, der har et rigtig godt kendskab til byggebranchen. Især indenfor nedrivning, hvor vi kan klare mange nedrivningsopgaver lige fra nedrivning af køkken, nedrivning af badeværelse, nedrivning af vægge til større projekter.

Fast afhentning af byggeaffald og arbejdsmænd

For både små og større virksomheder er det ikke altid muligt, at have affaldscontainere stående grundet regler fra kommunen. Derfor tilbyder vi at komme og hente jeres byggeaffald hurtigt, så i ikke står i byggeaffald til knæene. Derudover tilbyder vi større projektløsninger i form af arbejdsmænd, hvor vi både kan tage slæbet, servicere håndværkerne og samtidig køre affaldet væk.

Så tag en snak med vores skraldekonsulent allerede i dag og lad os sammen finde en affaldsløsning omkring jeres byggeaffald. Kontakt os her eller ring på tlf. 7199 1067

Vi sidder ved telefonen mandag til fredag fra  kl. 7.30 – 17.00 og lørdag kl. 10.00-14.00.