Nedrivning af køkken

Hjælp til nedrivning af køkken

Skraldebilen er en ny rullende genbrugsstation som hjælper dig af med affald og andre opgaver inden for hus, have, kontor mm. Vi er specialister i at håndtere affald og kan give dig en hjælpende hånd, hvis du skal til at rive køkken ned i dit hjem. Med vores ekspertise får du nemt ryddet køkkenet for affald og gammelt inventar, så du kan komme i gang med at etablere et nyt og moderne køkken i hjemmet.

Altid 100% skræddersyet og uforpligtende tilbud

Står du og drømmer om et nyt køkken? Eller har du besluttet dig for, hvilket køkken det skal være? Vi har alle drømme, som vi ønsker at realisere, men nogle gange kan de praktiske og uoverskuelige ting komme i vejen for realiseringen af netop den drøm. Du har fundet køkkenet, men du mangler at rive det gamle ned og få det hele båret ud i traileren og fragtet på genbrugspladsen.

Men hvad hvis der var en god og fordelagtig løsning på det? Med hjælp fra Skraldebilen kan du få hele køkkenet revet ned og transporteret på affaldspladsen nemt og billigt for dig. Vi har stor erfaring med nedrivning af køkkener og du skal derfor ikke være bange for at overlade processen til os – du skal blot læne dig tilbage og finde dit nye drømme køkken.

Veludført arbejde

Hos Skraldebilen vægter vi gode kompetencer og veludført arbejde højest. Vi vil gerne sørge for, at du får den bedste service og oplevelse til fordelagtige priser. Derfor foregår nedrivningen med de rigtige værktøjer og med et kompetent og erfarent team, der sikrer at nedrivningen foregår på en sikker og korrekt måde, så det nye køkken er lige til at sætte op.

Konkurrencedygtige priser

Selvom vi prioriterer sikkerhed og et yderst kompetent team højt, tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Vi tager både imod små og store opgaver, såsom selve nedrivningen af køkkenet og bortskaffelse af affald og gammelt inventar, som vi afleverer på nærmeste genbrugsstation. Skraldebilen klarer både at rive køkkener ned for privatpersoner, men også for firmaer der er ved at renovere og skal have nyt køkken.

Lyder det som noget for dig?

Har du længe gået og drømt om et nyt køkken, men har ikke kunne overskue hele nedrivnings-processen og bortskaffelsen af det gamle køkken? Så har du nu chancen for at få hjælp til din nedrivning hos Skraldebilen. Er du stadig ikke helt afklaret med, hvordan processen foregår, og har du et par spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på 71991067 eller udfylde nedenstående kontaktformular. Vi har telefontid fra mandag til lørdag fra kl. 07.30-18.00.

Er du allerede afklaret, er vi klar til at indgå en skræddersyet aftale med dig.  Vil du gerne have et tilbud på, hvad det kommer til at koste dig at få revet netop dit køkken ned og kørt det væk på affaldspladsen, er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud. Det er helt uforpligtende!