Skadeservice

Når uheldet er ude og skaden allerede er sket, så er der sjældent meget at stille op. Dog kan det være en meget uoverskuelig proces at komme tilbage på sporet igen især, hvis der også er et forsikringsselskab involveret, der skal tage stilling til situationen, inden du kan få hjælp. Men uanset, hvilken form for skade dit hjem har været udsat for, så kan vi hjælpe dig. Vi rykker ud med skadeservice, når du har brug for det, og vi tager os af både vand-, brand- og stormskader. Vælg derfor denne nemme løsning, og slip for at stå med besværet helt selv – få os til at hjælpe dig.

Vi hjælper med skadeservice i København

Bor du i København eller omegn, så lad professionelle fagfolk fra Skraldebilen hjælpe dig med at udbedre skaderne på din bolig. En vandskade kan opstå på mange forskellige måder, og desværre opdager du det først, når det er for sent. Det kan være kælderen er blevet oversvømmet efter et skybrud, eller måske er der et vandrør, der er sprunget. Uanset hvad, så er det vigtigt, at der hurtigt og effektivt bliver gjort noget ved det, og det er her vi kommer ind i billedet. Lader du os stå for at fjerne vandet og efterfølgende affugte de skadede rum, så kan du bruge tiden på at tale med dit forsikringsselskab, så du kan være sikker på at få dækket udgifterne.

Ud over vandskader, så kan vi også hjælpe dig, hvis din bolig har taget skade efter en storm. Her i Danmark oplever vi hvert år flere og kraftigere storme, og dette er et problem for især husejere. Mange oplever løse tagsten, væltede træer og materielle ting, der blæser væk og bliver ødelagt. Er du uheldig, og har stormen ødelagt dele af din bolig, så ring efter Skraldebilen og lad os udføre skadeservice for dig. Dog er der nogle ting, du selv kan gøre, for at afværge de værste katastrofer. Når der er en storm på vej, så sørg for at sikre eventuelle trampoliner, havemøbler og andre genstande, der kan gå i stykker eller gøre skade på andre ting. Fastgør løse bygningsdele og hold døre og vinduer lukkede.

Lad Skraldebilen hjælpe dig

Hos Skraldebilen kan vi hjælpe dig med alverdens former for oprydningsopgaver. Vi rykker ud, når du har brug for assistance i forbindelse med en vandskade, brandskade eller noget helt tredje. Men vi har også specialiseret os i afhentning af skrald, have- og byggeaffald. Derudover kan du billigt leje en container, hvis du skal i gang med et større renoveringsprojekt. Vores containere fås i mange forskellige størrelser alt efter, hvad dit behov er, og vi leverer og henter den for dig, nemt og bekvemt. Det betyder også, at vi skaffer os af med indholdet i containeren for dig, så du selv slipper for at skulle på genbrugspladsen. Kontakt os via formularen for et uforpligtende tilbud, eller giv os et kald i dag, hvis du har brug for akut skadeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring og hør mere

Ønsker du at få en hjælpende hånd til at få afhentet dit affald, eller har du nogle spørgsmål til vores tjeneste, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Ring til os i dag på telefon 71 99 10 67 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for, at vi giver dig en hjælpende hånd med afhentning af affaldet.