Slutrengøring

Slutrengøring for private og erhverv

Som noget nyt tilbyder Skraldebilen forskellige slags rengøring, som reguleres alt efter kundens behov. Det gælder hvad enten det er en lejlighed, byggeplads eller kontorlokale der skal rengøres. Vi laver alt lige fra flytterengøring til slutrengøring efter f.eks. dødsbo eller kontorflyt. Dvs. en grundig hovedrengøring, så lejligheden er lige til at flytte ind i igen.

Rengøring for beboelse, kontorer og byggepladser

Hos Skraldebilen udfører vi effektive pakkeløsninger, hvor vi både afhenter alt inventar fra boet og derefter kan tilbyde en slutrengøring igennem vores eksterne samarbejdspartnere. Dette har vi gjort som resultat af stor en efterspørgsel blandt vores mange kunder. Nu samler vi de forskellige services under ét tag, så vores kunder kan booke en samlet løsning.  Dermed har vi samtidig forenklet hele processen ved flytning eller rydning af møbler. Vi har haft kunder indenfor alle kategorier, som har anvendt vores service flittigt lige fra private lejligheder/huse til virksomheders kontorer eller byggepladsen.

Hvad indebærer en slutrengøring

Når vi hos Skraldebilen f.eks. har ryddet en lejlighed eller kontorlokale for alt inventar, og vores kunde samtidig har valgt en slutrengøring får vi en af vores professionelle samarbejdspartnere ud og rengøre stedet. Dvs. der både bliver vasket ned, støvsuget, vasket gulv og skrubbet igennem så stedet står pænt og klar til at andre kan flytte ind. Vores mål er, at alle vores kunder skal være tilfredse med de services vi yder og derfor har vi kun allieret os med nogle af de mest professionelle rengøringsfirmaer indenfor rengøringsbranchen

3 pakkeløsninger

  • Small: lejligheder mindre end 49 m2 – 1.900 kr.
  • Medium: lejligheder mellem 49 m2 og 100 m2 – 37 kr/m2
  • Large: Lejligheder større end 100 m2 – 35 kr/m2

Priserne er inkl. moms.

OBS! Husk håndværkerfradraget! læs mere på www.skat.dk