Afhentning af møbler

Få fjernet dine møbler nemt og sikkert

Har du netop opsagt din lejlighed og skal til at flytte til en ny adresse? Så har du måske nogle gamle møbler, du ikke vil have med videre i din nye bolig og som derfor skal køres på lossepladsen eller til genbrug. En proces der er tidskrævende og medfører, at møblerne risikerer at blive opbevaret længere tid i boligen, end de burde. Det kan nemlig være tidskrævende og hårdt arbejde at fragte gamle møbler til den nærmeste losseplads eller genbrugsstation, men med hjælp fra Skraldebilen, kan du hurtigt komme af med de gamle møbler. Herved undgår du at bruge din fritid på at fjerne gamle møbler, og kan i stedet fokusere på at gøre din nye bolig færdig og klar til indflytning.

Vi fjerner dine møbler nemt og sikkert, og er altid klar til at yde en professionel service, uanset om du skal flytte til en ny adresse eller blot trænger til at skifte de gamle møbler ud med nogle nye. Uanset hvilke møbler, der er tale om, står vi klar til at hjælpe dig af med de gamle møbler. Herved slipper du for besværet ved at fragte møblerne til genbrugsstationen og kan i stedet fokusere på at indrette hjemmet med nye møbler.

Varetager store og små opgaver på Sjælland og i København

Hos Skraldebilen er der ingen opgaver, der er for store eller små til os. Uanset om du har brug for at få fjernet mange eller få møbler, er vi klar til at sende vores professionelle personale ud til dig, hvor du nemt og hurtigt får fjernet de gamle møbler. Det har ingen betydning, om du er privatkunde eller handler på vegne af en virksomhed. Vi tilbyder vores service til privatpersoner og virksomheder på Sjælland og i København, hvor vi altid er klar til at stå for afhentningen af dine møbler. Kontakt os derfor, hvis du har behov for at få fjernet overflødige møbler i dit hjem. Vi tilbyder også at fjerne kontormøbler og kontorinventar. Skal virksomheden flytte til nye lokaler eller er det blot tid til at skifte inventaret ud med nyt, er vi den rette samarbejdspartner, der nemt og sikkert fjerner de gamle møbler, så I undgår at spilde kostbar tid.

Har du mistet et nært familiemedlem og er ansvarlig for at rydde et dødsbo, kan du have brug for hjælp af professionelle, der kan rydde hjemmet. Med hjælp fra Skraldebilen undgår du at gennemgå personens private ejendele, der kan være en hård og tung opgave for pårørende at overkomme. Derfor er vi klar til at yde en professionel service, hvis du får brug for rydning af et dødsbo. Med vores hjælp kan du trygt og sikkert overlade hjemmet til os. Vi håndterer alle møbler og genstande professionelt og tager hensyn, hvis der er møbler, der skal bevares.

Modtag et skræddersyet tilbud

Har du et behov for at få fjernet gamle møbler, så kontakt os i dag på tlf. 7199 1067 eller udfyld nedenstående bookingformular. Vi er altid klar på at skræddersy et tilbud til dig, så vi i fællesskab kan opfylde dit behov.