Bortskaffelse af affald

Skraldebilen bortskaffer affaldet

Bortskaffelse af affald kan i mange tilfælde være en tung og tidskrævende byrde, som man helst vil slippe for. Såfremt du ønsker hjælp til bortskaffelse af affald, er der rig mulighed for at få en hjælpende hånd til dette af os. Skraldebilen besidder stor erfaring indenfor bortskaffelse af affald, og vi er helt afgjort det rette kort at have på hånden uanset om du ønsker en hjælpende hånd til bortskaffelse af byggefald, storskrald eller andet.

Store såvel som små opgaver løses

Skraldebilen tager sig af både store såvel som små opgaver indenfor bortskaffelse af affald i hele København og Sjælland. Vi kører direkte til døren og afhenter dit affald og sørger for at skaffe det af vejen for dig – let og hurtigt.

Der er hos os mulighed for at få hjælp til at få bortskaffet en lang række forskellige typer af affald. Uanset om du står og skal have en hjælpende hånd til at slippe af med byggeaffald eller storskrald, er vi de helt rigtige at tage fat på. Vi bortskaffer stort set alle typer af affald for dig – uanset om du ønsker hjælp som privatperson eller på vegne af en virksomhed.

Bortskaffelse af affald både for private og erhverv

Uanset om du ønsker hjælp til at skaffe dig af med dit affald som privatperson, eller du ønsker hjælp på vegne af en virksomhed er Skraldebilen de helt rette at tage fat på. Vi løser både opgaver for privatpersoner såvel som for virksomheder – store såvel som små.

Vi sørger for at al affald bliver bortskaffet på den mest miljørigtige måde. Vi er eksperter i sortering af affald og vi gør en stor indsats for at så meget affald som muligt finsorteres inden bortskaffelsesprocessen.

Ved at lade Skraldebilen om at varetage bortskaffelsen af dit affald, vil du både få mulighed for at spare dig selv for en masse besvær og ikke mindst oceaner af tid.

Ring for yderligere information

Såfremt du måtte have spørgsmål omkring bortskaffelse af affald, er du naturligvis altid meget velkommen til at slå på tråden på tlf. 71 99 10 67 for nærmere information.