Vandskade

I Danmark er det ikke usædvanligt med skybrud. Hvad vi oftest er knap så forberedte på er, når der bliver så massiv oversvømmelse, at vores huse og hjem bliver fyldt med vand. Det er en rigtig uheldig situation at stå i, især hvis man ikke er ordentligt forsikret. Det første og vigtigste du skal gøre, når du har været udsat for en vandskade er at få vandet afledt hurtigst muligt. Har du problemer med selv at stå for den del, så er der heldigvis hjælp at hente hos Skraldebilen. Vi rykker ud, når vandet rykker ind, og efterfølgende sørger vi også for at affugte din bolig, hvilket er mindst ligeså vigtigt som selve fjernelsen af vandet. Bliver dit hjem ikke affugtet tilstrækkeligt, så risikerer du nemlig, at der bliver dannet skimmelsvamp i vægge, gulve og lofter, og det kan i værste fald ødelægge dit hele hjem. Derudover er der også sundhedsmæssige aspekter i at få affugtet hjemmet ordentligt. Skimmelsvamp og mug er nemlig sundhedsskadelige for både børn og voksne.

 

Vi hjælper, når uheldet er ude

Umiddelbart er det først gulvet det går ud over, når dit hjem har været udsat for en vandskade. Og i mange tilfælde, så vil en total vandskade resultere i et skift af gulvet, hvad end det er trægulv, linoleum eller noget helt tredje. Men det er ikke kun gulvet, det går ud over. Det er også vægge, møbler og alt andet interiør i rummet, der bliver påvirket af det fugt, der kommer fra vandet. Skraldebilen tilbyder skadeservice, og vi hjælper dig derfor med hurtigt at komme tilbage på sporet igen efter en vandskade. Men glem ikke, at vi også kan hjælpe dig med meget mere end det. Vi tilbyder nemlig alt lige fra afhentning af byggeaffald til rydning af kælder- og loftrum, nedrivning af køkken og meget andet. Vi gør det hurtigt og effektivt, så du får mest muligt for pengene. Giv os et kald i dag, hvis du vil høre mere om vores services, eller hvis du har været uheldigt med et sprunget vandrør eller lignende. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Ring og hør mere

Ønsker du at få en hjælpende hånd til at få afhentet dit affald, eller har du nogle spørgsmål til vores tjeneste, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Ring til os i dag på telefon 71 99 10 67 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for, at vi giver dig en hjælpende hånd med afhentning af affaldet.

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 4 / 5 stjerner på Trustpilot (51 anmeldelser)