Nedrivning og afmontering

Skraldebilen hjælper med nedrivnings- og afmonteringsopgaver

Står du og mangler en hjælpende hånd til nedrivning og/eller afmontering af dit køkken eller bad? Eller har du faktisk slet ikke tid eller mulighed for at kunne afmontere og bortskaffe det hele selv? Så kontakt Skraldebilen. Vi tager os af hele nedrivnings processen samt bortskaffelsen af alt inventar, så du kan stå klar til et rum med nye indretningsmuligheder.

Ikke alle superhelte bærer kapper. Nogle gange kommer de i pink og arbejds handsker, og så er deres fartøj en skraldebil.  Vi er kun et opkald væk og et skridt nærmere mod din drømmebolig og bekæmpelsen af gamle køkkener og badeværelser.

Skræddersyede services fra kun 4.000 kr.

Vi nedriver og afmonterer køkkener og bad samt loft og vægge både hos private hjem og virksomheder. Du spørger bare, og så finde vi ud af vores muligheder, hvorefter vi sammen kan finde en fornuftig pakkeløsning til en konkurrencedygtig pris. Prisen hos Skraldebilen for en samlet løsning af både afmontering og nedrivning samt bortskaffelse af køkken eller bad fra kun 4.000 kr. Et fabelagtigt tilbud, som du umuligt kan afvise eller være skeptisk omkring. Prisen skal i hvert fald ikke være nogen hindring for vores fremtidige samarbejde! Vi kan også arrangere et bestemt tidspunkt på døgnet i løbet af ugen, hvor vi kan komme og hjælpe, så du er forberedt på vores ankomst.

Vi bortskaffer alt inventar heriblandt hårde hvidevare såsom køleskab, fryser, opvasker, tørretumbler og meget mere. Du skal derfor ikke tænke på noget, eftersom vi kører alt inventar til den nærmeste genbrugsstation i København og på Sjælland. Se os som den lette vej til genbrugsstationen. Vi afrydder også lejligheder og huse samt dødsbo.

Er du tværtimod en handy man og typen, som selv vil gøre arbejdet, kan vi også tilbyde dig at leje en container til alt det materiale, du ønsker at bortskaffe. Vi kommer selvfølgelig og henter containeren, når du er færdig og derefter kører vi det hele til genbrugsstationen. Klik her, hvis du ønsker at vide mere angående leje af container i København og omegn.

Nu tilbyder vi også slutrengøring efter alt nedrivningen og afmonteringen, så du heller ikke skal tænke på det. Vores professionelle team sørger for at rummet står pænt og rent, så du efterlades et tomt rum fuld af muligheder. Klik her, hvis du ønsker at vi vide mere angående vores rengøringstilbud eller kontakt os per telefon eller mail.

Kontakt os allerede i dag!

Vi står klar til at modtage din opringning og vil forsøge at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Kontakt os på vores telefonnummer 71 99 10 67, som står åben i hverdage fra 7.30 – 17.00 og lørdag 10.00-14.00. God service har nemlig ikke tidlig lukketid. Du kan også kontakte os per mail, hvis du har spørgsmål uden for vores åbningstider og telefontider. Du kan sågar udfylde en bookingformular med det samme, hvis du allerede er afklaret med dine behov og ønsker for dine fremtidige nedrivnings-projekter.

Vi takker dig allerede for vores fremtidig samarbejde og ønsker dig held og lykke med dine boligprojekter.