Makulering af papir og elektronik

Papir og elektronik til sikkerhedsmakulering

Har du fortrolige papirer, du ikke synes andre skal have adgang til, og mangler du et sted til makulering af disse, hvor du ved, at dine papirer eller elektronik er i gode hænder? Så er Skraldebilen måske noget for dig. Skraldebilen har stor erfaring med sikkerhedsmakulering af både papir og diverse elektronik eller informationer, som du eller din virksomhed ikke ønsker skal havne i de forkerte hænder – og så endda til fordelagtige priser. Vi ved, hvad det betyder for dig, at disse bliver behandlet sikkert og kompetent. Derfor har vi indgået et samarbejde med et af de største makuleringsfirmaer, som specialiserer sig inden for destruering af sikkerhedsmakulering og sørger for komplet destruering og bortskaffelse af dine papirer eller elektronik.

Makulering af dokumenter – En sikker løsning for erhverv

Som kunde hos Skraldebilen kan vi garantere jer en sikker makuleringsløsning af jeres dokumenter. Vi kommer og tager bogstavelig talt slæbet for jer, pakker bilen og sørger for at alle dokumenter bliver sikkerhedsmakuleret korrekt. Her får alle virksomheder er makuleringscertifikat, som er udstedt af vores leverandør fra Stena, som koster 750 kr.

Vores makuleringspriser er 4 kr./kg og dertil kommer arbejdskraften på 900 kr./eks moms i timen og ikke kubikmeterpris, som normalt.

Makuleringsløsningen er kun for erhverv og her har vi blandt andet advokater, styrelser samt almindelig erhvervsvirksomheder.

Elementer vi bortskaffer

Hvis du er i tvivl om, hvilke elementer eller materialer vi makulerer, så har vi her en liste over eventuelle ting, du kunne have brug for at få makuleret og som vi med glæde tager imod – uanset om det er erhverv eller privat:

  • Elektronik (store som små mængder)
  • Løse ark og papirer
  • Ark i ringbind
  • Journaler
  • Rapporter
  • Sagsakter
  • Regnskaber

Sikker bortskaffelse af makulering

Hos Skraldebilen sørger vi for at bortskaffe makuleringerne via sikrede og lukkede vogne, som kører det til vores samarbejdspartner, der er specialister i makulering. Vi har et kompetent team, der ved, at sikkerhed og fortrolighed er nøgleordet ved denne proces. Vores team vil derfor gøre alt for at yde en god service og dermed sørge for, at du får en god oplevelse, når du indgår samarbejde med Skraldebilen. Vi vægter nemlig kundernes tillid højt. Derfor kan du trygt overlade fortroligt materiale til vores professionelle personale.

Sikkerhed og opfølgning i højsædet

Når vi har makuleret og bortskaffet elektronikken og/eller dine papirer, vil du modtage dokumen-tation på, at materialet er bortskaffet og destrueret. Vi sørger nemlig for at følge op på din ordre og sørger for, at du føler dig sikkert og godt behandlet.

Er du afklaret eller har du spørgsmål?

Hvis du kunne tænke dig, at Skraldebilen hjælper med at sikkerhedsmakulere dine pairer eller elektronik, så book en aftale med os ved at udfylde dit navn, din e-mail, dit telefonnummer og en besked om, hvad vi kan gøre for dig samt i hvilket et omfang, det drejer sig om. Vi kommer med et uforpligtigende og gratis tilbud til dig, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Er der noget, du ikke kan finde på Skraldebilens hjemmeside om makulering, eller er du i tvivl om, hvorvidt en genstand du ejer, kan makuleres, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 71991067, men vi modtager også gerne spørgsmål på mail. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy et tilbud, der opfylder dine behov!

Så er du afklaret og vil du gerne have et tilbud på makulering til fordelagtige priser, så skynd dig at ringe til Skraldebilen eller book en aftale hos os i dag!