Affugter

Leje af affugter

Vidste du, at vi hos Skraldebilen tilbyder leje af affugter? En affugter hjælper dig med at fjerne fugt fra et rum, men det kan også være en fordel at anskaffe en affugter til et rum, hvor der ganske enkelt bare ikke er mulighed for tilstrækkelig udluftning. Det er vigtigt at holde fugten nede i din bolig, da der ellers er stor risiko for svampeangreb og mugdannelse. Men måske er det kun en sjælden gang imellem, at du rent faktisk har brug for en affugter, og derfor er det ikke nødvendigt selv at gå ud og bruge penge på den. Lej den i stedet her hos os til billige penge.

Det kan være, du har været uheldig og har fået vand i kælderen efter et skybrud. Først skal vandet selvfølgelig fjernes helt, men derefter er det utrolig vigtigt, at alt fugten bliver fjernet fra gulv, vægge og selv de mindste små sprækker ved dørkarme og så videre. Det kan være svært selv at få bugt med, og du har ikke mulighed for at lufte ud alle døgnets 24 timer, især ikke om vinteren. Derfor er en affugter den bedste måde at blive fri for fugten på. Den kan nemlig bare stå og passe sig selv imens du er på arbejde, og du kan flytte rundt på den, hvis der er nogen steder, der er mere udsatte for fugt end andre. Lejer du en smart affugter fra Skraldebilen, så leverer vi den til din dør, og vi henter den selvfølgelig også igen, når du er færdig med at bruge den. Med leje af en affugter sikrer du, at der ikke hober sig fugt op i dit hjem, som på sigt vil ødelægge gulv og vægge, men du tager også hensyn til dit eget helbred. Fugt giver nemlig anledning til, at mug og skimmelsvamp kan udvikles, og begge dele er sundhedsskadelige. Giv os et kald i dag!

 

Ring og hør mere

Ønsker du at få en hjælpende hånd til at få afhentet dit affald, eller har du nogle spørgsmål til vores tjeneste, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Ring til os i dag på telefon 71 99 10 67 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for, at vi giver dig en hjælpende hånd med afhentning af affaldet.

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 4 / 5 stjerner på Trustpilot (44 anmeldelser)