Afhentning af storskrald

Storskrald. Du kender det garanteret godt. Du står pludselig med en overflødig sofa eller seng, efter du har opgraderet stuen eller soveværelset. Men kommunen kan første hente den om et par uger. Så hvad gør du? Du kontakter os hos Skraldebilen, for vi henter med glæde dit storskrald. Ring til os på 71 99 10 67, eller skriv til os via vores online bookingsystem. Så kontakter vi dig inden for to timer med et skarpt tilbud, og vi sørger for afhentning af storskrald så hurtigt som muligt.

Hurtig afhentning af storskrald

Hos Skraldebilen sørger vi for, at du lynhurtigt kommer af med dit storskrald, så det ikke står i vejen og er til besvær for hverken dig selv eller andre. Det gælder det store skrammel af en sofa, som er blevet til overs, men det gælder også alverdens andre ting. Skal medarbejderne på kontoret sidde lidt bedre på nye stole og ved velfungerende hæve-/sænke-borde, så lad os komme fordi og hente alle de gamle møbler. Så sker udskiftningen meget nemmere, og med os som ansvarlige for afhentning af storskrald får du én hovedpine mindre på arbejdspladsen.

Eller hvad hvis du skal bygge om derhjemme? Skal du lægge nyt tag, anlægge ny terrasse, bygge om på badeværelse eller renovere facaden, så vil der altid være en masse byggematerialer, sten, murværk og meget mere, som du måske ikke lige ved, hvordan du skal komme af med. Du kan roligt ringe til os – vi skal nok få det af vejen, så det ikke bliver til irritation for hverken dig selv, naboerne eller andre.

Skraldebilen hjælper dig altså med at bortskaffe dit storskrald på den nemmest mulige måde. Og det gælder, hvad end du er privatperson og skal have afhentet noget fra hjemmet, eller du kommer fra erhvervslivet og har en masse på kontoret, der skal væk. Afhentning af storskrald er for private og erhverv, i både små og store portioner. Det er skraldebilen.dk.

Bestil afhentning af storskrald

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er den bedste, smarteste, hurtigste og billigste løsning, hvis du leder efter effektiv afhentning af storskrald. Vi er eksperter på området, og det betyder, at vi ved alt om, hvordan man affaldssortere miljøbevidst. Måske har du før haft glæde af vores services, men hvis ikke, så kan du godt glæde dig. Vores erfaring fortæller os, at når først du har oplevet glæden ved et besøg af Skraldebilen, så gider du aldrig mere selv stå med skraldet.

Vi klarer det hårde og sure arbejde for dig, og vores drenge er utroligt hurtige og effektive. Det lyder måske som en dyr omgang, men sådan behøver det ikke være. Vi udregner nemlig en pris efter, hvad du skal have hjælp til, og dermed kommer du kun til at betale for den ydelse, du får, og intet andet. Bestil derfor afhentning af storskrald hos os i dag.

Bortskaffelse af storskrald og meget andet

Vi elsker storskrald, og netop derfor har vi gjort os til eksperter på området. Men det er efterhånden kun én ud af mange forskellige ting, vi tilbyder afhentning og bortskaffelse af. Vidste du fx, at vi også med glæde hjælper dig med at rive dit køkken eller badeværelse ned? Det kan være en hård og opslidende omgang at skralde fliser ned, og det er bestemt heller ikke den sjoveste proces, når du er i gang med en renovering eller ombygning. Hyrer du vores drenge til at gøre det, så går det lynhurtigt, og alt det byggeaffald, der kommer ud af det, tager vi selvfølgelig med os, når vi er færdige.

Alt imens vi står for nedrivningen, kan du koncentrere dig om sjovere ting som fx indkøb af materialer og beslutningen omkring, hvor komfuret skal stå. Yderligere kan vi hjælpe dig med skadeservice, vandskader, makulering af fortrolige dokumenter og meget andet. Ved du, at du igennem længere tid kommer til at få brug for hjælp til fjernelse af byggeaffald, så lej en stor container hos os. Så slipper du for selv at køre utallige gange på genbrugsstationen, men kan bare løbende dumpe alt affaldet i containeren indtil den er fuld. Så snart den er fuld, giver du os et kald, hvorefter vi afhenter containeren, tømmer den og afleverer den tilbage til dig, hvis du har brug for en ny omgang.

Få skarpe skraldepriser med Skraldebilen

Hvis du frygter, at det er en dyr omgang at få Skraldebilen til at rykke ud, så tager du fejl. Vi arbejder nemlig til konkurrencedygtige priser, og som udgangspunkt tager vi en slags startpris for at dukke op. Det betyder 399 kr. for et besøg af to stærke drenge, en bil og bortskaffelse af affaldet. Herefter bliver der lagt en pris oveni, der bliver regnet ud efter, hvilken type affald/storskrald der er tale om, samt hvor stor en mængde der er tale om.

Ønsker du at gøre prisen så billig som muligt, er der ting, du selv kan gøre. Bærer du skraldet ud til vejen for os, så kan der være mange penge at spare – nemlig helt op til 20%. Gider du ikke selv stå for besværet, og betyder prisen ikke så meget for dig, så henter vi naturligvis gerne storskraldet inde i din bolig, også selvom du bor på 4. sal i en lejlighed.

Hvorfor vælge Skraldebilen?

Men hvorfor skal I vælge lige præcis os til at afhente jeres storskrald, når I også bare kan vente på, at kommunen kommer og henter det? Ja, for det første henter vi storskraldet med samme, så I ikke behøver at indrette jer efter kommunens kalender. Vi indretter os efter jeres kalender, så I kan få gang i renoveringen, ombygningen, omstruktureringen eller indretningen, når i ønsker det.

For det andet tager vi stort set alt med – fra både private og erhvervskunder, og altid til konkurrencedygtige priser. Vi afhenter alt fra maling, elektronik, hårde hvidevarer og sorte sække til affald, kontormøbler og murværk.

Stadig ikke helt overbevist? Jamen, så kan vi – for det tredje – fortælle, at vi er affaldsspecialister. Selvom det ikke lyder videre sexet, så er det praktisk. Vi ved nemlig, hvordan al affald skal sorteres og bortskaffes, så det sker på en bæredygtig måde til gavn for jer, jeres omgivelser og miljøet. Sorteringen sparer I altså også tid på. Vi ordner nemlig alt, der har med afhentning af storskrald at gøre.

Ring til os i dag på 71 99 10 67, eller udfyld bookingformularen på forsiden, så guider en af vores konsulenter jer til den bedste og billigste løsning.