Professionel afhentning af køkken

Ind med det nye og ud med det gamle køkken

At skulle rive sit gamle køkken ned for at kunne få plads til nye køkkenelementer virker som et uoverskueligt projekt og en nærmest drænende opgave. Man skal bruge kræfter på at rive det ned og afmontere, hvorefter man skal smide hele læsset op på en trailer eller i varevogn og køre affaldet ud til genbrugsstationen. Hvad gør man, hvis man ikke lige har en trailer, vogn eller endda bil til at kunne transportere alt affaldet? Eller hvis man ikke har tid til sådan et stort projekt? Måske vil det bare være lettere, hvis man droppede sine nye køkkendrømme?

Glem det! Alt dette kan fikses med ét opkald. Hos Skraldebilen står vi nemlig klar til at afhente og bortskaffe dit gamle køkken, så du kan bruge din tid og kræfter på at etablere et nyt køkken. Du skal se os som den hjælpende hånd og den lette vej til genbrugsstationen. Du skal derfor ikke tænke på noget udover at kontakte os og fokusere på dit nye køkken. Vi hjælper med at få dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse.

Intet er for stort eller for småt

Vi anser ingen afhentning som værende for stort eller for småt. Vi afhenter alt både hos private og virksomheder. Det behøver ikke engang at være et helt køkken, vi skal afhente. Alt vi kan garantere dig, uanset jobbets omfang, er, at vi vil gøre et godt og solidt arbejde til en god og fornuftig pris – som selvfølgelig vil blive aftalt på forhånd. Prisen skal ikke komme som nogen overraskelse for dig, derfor giver vi dig Danmarks billigste. Vi aftaler selvfølgelig også, hvilket tid på døgnet, du ønsker, at vi kommer. Så undgår du at blive overrasket, når vi parkerer foran dit hjem. Vi ønsker nemlig at gøre din køkkennedrivning og afmontering lettere og mindre tidskrævende, end det behøver at være.

Vi hjælper også gerne med nedrivning og afmontering af dit gamle køkken, hvis tiden eller kræfterne ikke er der. Du skal bare klikke her for yderligere information og så er vi sikker på, at vi finder noget, som passer til dig og din forespørgsel. Hvis du er interesseret i andre tilbud,

Finder du information om, hvilke services vi tilbyder. Her kan du se, hvad Skraldebilen kan tilbyde dig til fornuftige priser – vi tilbyder alt fra afhentning af storskrald til leje af containere.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ser du muligheder i at modtage vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe os op på 71 99 10 67, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi modtager også gerne dit opkald, hvis du har et spørgsmål eller to angående vores service og ydelser. Vi står klar alle ugens dage fra 8.00 – 21.00. Du kan også kontakte os per mail eller booke en afhentning med det samme. Det behøver ikke at være mere besværligt end det er.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en hjælpende hånd til at opfylde dine køkkendrømme!