Afhentning af haveaffald

Lad os hente dit haveaffald billigt

For enhver husejer følger der rigtig mange timers havearbejde. Det er blot en af de ting, der kommer med i pakken, når man vælger at købe hus. Hækken, buskene og bedene kræver alle en kærlig hånd mindst en gang om året, og græsset skal derudover jævnligt slås. At holde haven pæn og nydelig, så den står pæn året rundt, er derfor et krævende arbejde, og ind imellem er man nødt til at give haven en større omgang. Efter mange timers hårdt arbejde, hvor kroppen er træt og trænger til hvile, har de fleste svært ved at finde den sidste motivation for at få afleveret haveaffaldet på den nærmeste genbrugsstation. Opgaven kan nemlig virke uoverkommelig, hvis man ikke er i besiddelse af de rette transportmidler som fx en bil med afhænger og en tilhørende trailer, men med hjælp fra Skraldebilen kan du trygt overlade dit haveaffald til os.

Vi er Danmarks mest fleksible genbrugsstation og vi specialiserer os i bortskaffelse af affald for både erhvervskunder og private kunder. Virker det som en uoverkommelig opgave at skaffe dig af med de store mænger af haveaffald, så er vi din rette samarbejdspartner. Med hjælp fra vores professionelle personale, der har masser af erfaring i at håndtere netop haveaffald, kan du trygt smide havehandskerne og overlade sækkene til os. Så sørger vi for, at dine affaldssække fragtes til genbrugsstationen. Herved sparer du tid og undgår de mange transportture mellem din privatadresse og nærmeste genbrugsstation.

Vi trodser distancen

Hos Skraldebilen varetager vi en lang række af services inden for håndtering af affald, og vi er altid klar til at køre ud til din privatadresse for at hjælpe dig af med grønt eller organisk haveaffald. Uanset hvor på Sjælland eller i København du bor, er vi klar til at rykke ud til dig, når behovet opstår. Vi tilbyder endda at fylde en hel vogn med affald for kun 2.799 kr. for et helt læs, hvilket vil sige 16 kubikmeter. Tilbuddet inkluderer 1,5 times arbejde for to mand til at fylde bilen samt bortskaffelsen af haveaffaldet. Herved undgår du at bekymre dig om håndtering af affald, når først sækkene er fyldt op. Vi sørger nemlig for at vores personale hurtigt får fjernet affaldssækkene og kørt dem på genbrugsstationen, så din have efterlades pæn og ryddelig, og helt klar til at blive gjort i stand til sommeren.

Lad derfor de tunge affaldssække stå og overlad oprydningen til os. Vi er altid klar på at få jord under fingrene, og selvom vi tilbyder nogle af landets billigste priser, udfører vi altid vores opgaver professionelt og forlader ikke opgaven, før kunden er fuldt tilfreds. Er du typen, der sætter en ære i at færdiggøre opgaven, tilbyder vi også leje af en hel container. Herved kan du nemt slippe af med alt dit affald på én gang, hvis du fx ved det er en proces, der kommer til at tage flere dage. Hermed undgår du de mange køreture mellem hjemmet og genbrugsstationen, som det hurtigt bliver til, når du kun har en almindelig trailer til bilen. Når du er færdig med at bruge containeren, så kommer vi selvfølgelig og henter den, så du slipper for selv at tømme den. Det bliver ikke meget nemmere.

Lad Skraldebilen afhente dit haveaffald. Vi bortskaffer alt slags haveaffald.

Lad Skraldebilen afhente dit haveaffald. Vi bortskaffer alt slags haveaffald.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Skraldebilen får du ikke blot en service i særklasse – vi tilbyder også nogle af landets billigste priser. Ud over afhentning af dit haveaffald, så tilbyder vi også et væld af andre services som fx rydning af kælderrum, loftrum eller køkken, afhentning af elektronik, møbler og kontorartikler, samt mange andre ting. Og det behøver slet ikke koste en formue at vælge den ”nemme” måde og lade os tage skraldet for dig. Vi har nemlig nogle dygtige medarbejdere ansat, der arbejder hurtigt og effektivt, og dermed er skraldeopgaven hurtigt overstået. Skal du i gang med at anlægge have til at nyde sommeren i, eller skal du gøre haven klar til vinter, så kan du med stor fordel hente et uforpligtende tilbud hos os. Vi hjælper jævnligt store erhvervskunder rundt omkring i København, og vi står klar til at hjælpe dig på de helt samme vilkår. Kontakt os via tlf. 7199 1067 eller nedenstående bookingformular – så skræddersyr vi et tilbud specielt til dig, der opfylder dine ønsker og behov.

Vi ses snart!

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 4 / 5 stjerner på Trustpilot (51 anmeldelser)