Bortskaffelse af Haveaffald

Billig afhentning af haveaffald

Hurtig og effektiv afhentning af haveaffald.

Du behøver ikke vente flere uger, og vores priser er mere end rimelige.

Vi køre på det meste af Sjælland, herunder Nordsjælland, København og de omkringliggende byer.

Hvis du står med en bunke haveaffald, der skal bortskaffes med det samme, så ring til os og få din pris direkte i telefonen.

 

71 99 10 67
icon

Skal vi hjælpe dig med at afhente dit haveaffald?

Hos skraldebilen afhenter vi årligt rigtigt meget haveaffald, særligt om sommeren er bortkørsel af haveaffald en ydelse vores kunder efterspørger.

Men vi hjælper faktisk også med alt fra Nedrivning, Bortskaffelse af Storskrald, Bekæmpelse af Skadedyr, flytninger og alt hvad du kan drømme om ifht. hus og have.

Mød her vores Direktør Daniel Vallentin, der forklarer om virksomheden og hvilke løsninger vi kan hjælpe med.

Indhent tilbud
icon
icon
Daniel Vallentin
Ejer og direktør

Lad os hjælpe dig med bortskaffelse af Haveaffald

+45 71 99 10 67

Vi arbejder ud fra FN´s 17 verdensmål

icon

Anstændige jobs og vækst

icon

Mindre ulighed

icon

Klimaindsats

Erhvervskunder

Vi hjælper blandt andet vores erhvervskunde med alt fra afhentning af Haveaffald, Byggeaffald og transportopgaver

Hvorfor bruge os til afhentning af Haveaffald

For enhver husejer følger mange timers havearbejde. Det er blot en af de ting, der kommer med i pakken, når man vælger at købe hus. Hækken, buskene og bedene kræver alle en kærlig hånd mindst en gang om året, og græsset skal derudover jævnligt slås – og alt dette efterlader en masse haveaffald.

At holde haven pæn og nydelig året rundt er derfor et krævende arbejde, og ind imellem er man nødt til at give haven en større omgang. Efter mange timers hårdt arbejde, hvor kroppen er træt og trænger til hvile, har de fleste svært ved at finde den sidste motivation til at få afleveret haveaffaldet på den nærmeste genbrugsstation. Opgaven kan nemlig virke uoverkommelig, hvis man ikke er i besiddelse af de rette transportmidler, som fx en bil med afhænger og en tilhørende trailer. Men med hjælp fra Skraldebilen kan du trygt overlade afhentning af haveaffald til os.

Vi er Danmarks mest fleksible genbrugsstation, og vi specialiserer os i bortskaffelse af affald for både erhvervskunder og private kunder. Virker det som en uoverkommelig opgave at skaffe dig af med de store mænger af haveaffald? Så er vi den rette samarbejdspartner for dig.

Med hjælp fra vores professionelle personale, der har masser af erfaring i at håndtere netop haveaffald, kan du trygt smide havehandskerne og overlade affaldssækkene til os. Så skal vi nok sørge for, at dit haveaffald fragtes til genbrugsstationen. Det sparer dig tid, og du undgår samtidig de mange transportture.

Afhentning af haveaffald i København og på Sjælland

Hos Skraldebilen varetager vi en lang række af services inden for håndtering af affald, og vi er altid klar til at køre ud til din privatadresse for at hjælpe dig af med grønt eller organisk haveaffald. Uanset hvor på Sjælland eller i København du bor, er vi klar til at rykke ud til dig, når behovet opstår.

Vi tilbyder endda at fylde en hel vogn med affald for kun 2.799 kr. for et helt læs – altså 16 kubikmeter. Tilbuddet inkluderer 1,5 times arbejde for to mand til at fylde bilen samt bortskaffelsen af haveaffaldet. Herved undgår du at skulle bekymre dig om håndteringen af affaldet, når først sækkene er fyldt op. Vi sørger nemlig for at vores personale hurtigt får fjernet affaldssækkene og kørt dem på genbrugsstationen, så din have efterlades pæn, ryddelig og klar til at blive gjort i stand.

Lej en container til dit haveaffald

Lad derfor de tunge affaldssække stå og overlad oprydningen til os. Vi er altid klar på at få jord under fingrene, og selvom vi tilbyder nogle af landets billigste priser, udfører vi altid vores opgaver professionelt og forlader ikke opgaven, før kunden er fuldt tilfreds.

Er du typen, der sætter en ære i at færdiggøre opgaven, tilbyder vi også leje af en hel container. Herved kan du nemt slippe af med alt dit affald på én gang, hvis du f.eks. ved, at det er en proces, der kommer til at tage flere dage. Hermed undgår du de mange køreture mellem hjemmet og genbrugsstationen, som det hurtigt bliver til, når du kun har en almindelig trailer til rådighed. Når du er færdig med at bruge containeren, så kommer vi selvfølgelig og henter den, så du slipper for selv at tømme den. Det bliver ikke meget nemmere!

Lad Skraldebilen afhente dit haveaffald. Vi bortskaffer alt slags haveaffald.

Få et uforpligtende tilbud på afhentning af haveaffald

Hos Skraldebilen får du ikke blot en service i særklasse – du får den til nogle af landets billigste priser. Ud over afhentning af dit haveaffald tilbyder vi også et væld af andre services, som f.eks. rydning af kælderrum, loftrum eller køkken, afhentning af elektronik, møbler og kontorartikler, samt mange andre ting.

Og det behøver slet ikke koste en formue at vælge den ”nemme” udvej. Vi har nemlig nogle dygtige medarbejdere ansat, der arbejder hurtigt og effektivt, og dermed er skraldeopgaven hurtigt overstået. Skal du i gang med at klargøre haven til sommeren eller vinteren, så kan du med stor fordel hente et uforpligtende tilbud hos os. Vi hjælper jævnligt store erhvervskunder rundt omkring i København, og vi står klar til at hjælpe dig på de helt samme vilkår.

Lyder ovenstående interessant? Så kontakt os via tlf. 7199 1067 eller udfyld nedenstående bookingformular – så skræddersyr vi et tilbud til dig, der opfylder dine ønsker og behov.

Vi ses snart!

Hør hvad vores kunder siger

icon

Vi bruger jævnligt Skraldebilen til afhentning af storskrald i butikkerne

7 Eleven Kim Røntved, CEO

icon

I forbindelse med overdragelse af hus, bruger vi Skraldebilen til rydning

LokalBolig Lauge Olsen, Ejer

icon

Ugentlig afhentninger af butiksaffald. Nemt, enkelt og bekvemt.

Månesten Sarah Andersen, Butikschef