Afhentning af elektronikaffald

Afhentning af elektronikaffald til billige priser

Elektronik fylder meget på virksomheders kontorer, hvor der ind imellem opstår behov for at erstatte gammelt elektronik med nye modeller. Ind imellem kræver hele kontoret en udskiftning af gamle computerskærme, scannere og printere, der medfører en stor mængde af elektronikaffald, der skal leveres på nærmeste genbrugsstation. Men i en hektisk hverdag, hvor telefonerne ofte ringer og kunderne leverer mange bestillinger, kan det være svært at finde tiden til at skille sig af med gammelt elektronik. Derfor kan det være en fordel at tage kontakt til Skraldebilen, der tilbyder afhentning af elektronikaffald på Sjælland og i København. Med vores professionelle service, er du sikret en hurtig og professionel hentning af dit elektronikaffald til billige priser. Vi tilbyder nemlig nogle af landets billigste priser – til gengæld får du en service i særklasse.

 

Afhentning af elektronikaffald i forbindelse med flytning

Har virksomheden vokset sig for stor til at kunne fortsætte i nuværende lokaler eller er det fornuftigt at rykke i nye lokaler med en beliggenhed tættere på kunderne? Så har I måske brug for hjælp til kontorrydning og afhentning af elektronikaffald. I forbindelse med flytning opstår der nemlig ofte et behov for at fjerne gamle computerskærme, harddiske og andet elektronik, der er gemt væk til senere anvendelse. Det er også under flytningen, at det ofte går op for en, hvor mange mapper, der i årene er blevet fyldt med papirer, der ikke længere er nødvendige at gemme. Derfor kan du hos Skraldebilen få skræddersyet en pakkeløsning, der inkluderer rydning af kontor og kontoraffald, afhentning af elektronik og makulering af papirer, der ikke skal med videre i nye lokaler. Virker selve flytningen uoverkommelig, tilbyder vi endvidere flytteservice.

Bortskaffelse af alt elektronikaffald, tv, computer, pc, kabler, ledninger

Afhentning af elektronikaffald, Skraldebilen afhenter og bortskaffer alt elektronik

Skræddersyede løsninger

Med vores hjælp kan du derfor få pakket hele kontoret ned, fjernet elektronikaffald og gamle mapper med papirer, samt rykket alle møbler ud i nye lokaler.  Herved bliver det nemt at rykke i nye lokaler, da I trygt kan overlade flytningen til vores professionelle personale, der står klar til at udføre arbejdet ligesom I ønsker det gjort. Giv os derfor et kald eller udfyld nedenstående kontaktformular, så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud til jer.

For privatpersoner der sidder inde med elektronikaffald, de gerne vil have hjælp til at fjerne, tilbyder vi ligeledes en professionel afhentning. Hos Skraldebilen er ingen opgaver for store eller små til os. Vi er altid klar på at yde en god service for private kunder og erhvervskunder på Sjælland eller i København. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, finder vi vejen til din privatadresse, så du trygt kan aflevere dit elektronikaffald til os.

 

Miljøbevidst service

Hos skraldebilen er vi utrolig miljøbevidste, hvad enten det omhandler bortskaffelse af haveaffaldbyggeaffald eller elektronikaffald. Derfor går vi meget op i at alt affald sorteres og bortskaffes på den mest miljøhensigtsmæssige måde, så vi kan beholde Jorden lidt endnu.

Kontakt os derfor via nedenstående bookingformular eller på tlf. 7199 1067, hvis du har brug for hjælp til afhentning af elektronikaffald. Sammen finder vi den bedste løsning for dig – altid til billige priser!

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 4 / 5 stjerner på Trustpilot (51 anmeldelser)