Afhentning af elektronikaffald

Afhentning af elektronikaffald til billige priser

Elektronik og IT fylder meget på virksomheders kontorer, hvor der helt naturligt opstår behov for at erstatte gammelt elektronik med nye modeller. Ind imellem kræver hele kontoret endda en udskiftning af gamle computerskærme, scannere og printere. Alt dette medfører en stor mængde af elektronikaffald, der lovpligtigt skal leveres på nærmeste genbrugsstation.

Men i en hektisk hverdag, hvor telefonerne kimer og kunderne leverer mange bestillinger, kan det være svært at finde tiden til at sortere og skille sig af med gammelt elektronikaffald. Derfor kan det være en fordel for dig at tage kontakt til Skraldebilen. Vi tilbyder afhentning af elektronikaffald på Sjælland og i København, og med vores professionelle service er du sikret en hurtig og professionel afhentning af dit elektronikaffald til en billige pris.

Vi tilbyder nogle af landets billigste priser – uden at gå på kompromis med en service i særklasse.

Afskaffelse af elektronikaffald i forbindelse med flytning

Har virksomheden vokset sig for stor til at kunne fortsætte i nuværende lokaler, eller er det fornuftigt at rykke i nye lokaler med en beliggenhed tættere på kunderne? Så har I måske brug for hjælp til kontorrydning i forbindelse med afhentning af elektronikaffald. I forbindelse med flytning opstår der nemlig ofte et behov for at fjerne gamle computerskærme, harddiske og andet elektronik, der er gemt væk til senere anvendelse.

Det er også under flytningen, at det ofte går op for en, hvor mange mapper, der i årenes løb er blevet fyldt med papirer, der ikke længere er nødvendige at gemme. Hos Skraldebilen kan vi give dig en skræddersyet pakkeløsning, der inkluderer alle services, i måtte have brug for, fra rydning af kontor og kontoraffald og afhentning af elektronik til makulering af papirer, der ikke skal med til de nye lokaler.

Virker selve flytningen også uoverkommelig, tilbyder vi endvidere flytteservice, så du har alt samlet hos én virksomhed.

Skraldebilen afhenter og bortskaffer alt inden for elektronikaffald

Skræddersyede løsninger for private og erhverv

Med vores hjælp kan du derfor få pakket hele kontoret ned, fjernet elektronikaffald og gamle mapper med papirer, samt rykket alle møbler ud i nye lokaler. På den måde kan i trygt overlade flytningen til vores professionelle personale, der står klar til at udføre arbejdet efter jeres ønske og behov. Giv os derfor et kald eller udfyld nedenstående kontaktformular, så skræddersyer vi et uforpligtende tilbud til jer.

For privatpersoner der sidder inde med elektronikaffald, de gerne vil have hjælp til at fjerne, tilbyder vi ligeledes en professionel afhentning. Hos Skraldebilen er ingen opgaver for store eller små til os. Vi er altid klar på at yde en god service for private kunder og erhvervskunder på Sjælland eller i København. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, finder vi vejen til din privatadresse, så du trygt kan aflevere dit elektronikaffald til os.

Vi afhenter og bortskaffer elektronikaffald med miljøet i mente

Hos skraldebilen er vi utrolig miljøbevidste, hvad enten det omhandler bortskaffelse af haveaffaldbyggeaffald eller elektronikaffald. Derfor går vi meget op i, at alt affald sorteres og bortskaffes på den mest miljøhensigtsmæssige måde, så vi kan beholde vores klode bare lidt længere.

Kontakt os via vores bookingformular eller på tlf. 7199 1067, hvis du har brug for hjælp til afhentning af elektronikaffald. Sammen finder vi den bedste løsning for dig – altid til billige priser!