Affaldssortering

Affaldssortering med skraldebilen

Affaldssortering er til tider en besværlig opgave, som de fleste gerne vil slippe for at skulle gøre i en travl hverdag med arbejde, vasketøj og madlavning, der i forvejen tager det meste af din tid. For det første kan det ofte være tidskrævende at sortere alt sit affald, og så kan det for det andet tit være svært at finde hoved og hale i, hvordan det egentlig er, at de enkelte ting skal sorteres. Må man for eksempel putte pizzabakken i skraldespanden til pap, og hvad gør man desuden med syltetøjsglasset?

Det er netop her, at Skraldebilen kommer ind i billedet. Vi tilbyder nemlig at sortere dit affald for dig, både stort og småt. Vi har stor ekspertise inden for affaldssortering, så det hele ender det rigtige sted, og så skal du ikke selv bekymre dig om besværet med at sortere korrekt. Vi hjælper både med små og store opgaver i alle afskygninger, så hvis du overvejer at få dit affald sorteret, er du meget velkommen til at kontakte os.

Korrekt affaldssortering er vigtig

Vi tilbyder affaldssortering i alle afskygninger, så vi kan helt sikkert hjælpe med lige præcis det, du har behov for. Vi hjælper med glæde både private personer og erhverv, så alt affald kan blive sorteret på en ordentlig, sikker og miljøvenlig måde. Alle vores medarbejdere ved, hvordan affald skal håndteres korrekt, og derfor har vi hos Skraldebilen altid styr på, hvad der skal ske med det enkelte affald. Af den grund er det også det helt rigtige valg at vælge os, hvis du skal have sorteret dit erhvervsaffald, hvor der kan være ting, som skal håndteres forsigtigt. Erhvervsaffald tæller ting som eksempelvis klinisk risikoaffald, emballager, byggeaffald, kemikalier, møbler mv.

Lader du os stå for din affaldssortering, så sikrer vi, at alting bliver skilt ad og kommer det rigtige sted hen. Det betyder blandt andet, at almindeligt dagligdagsaffald som glas, plast og metal skal være fri for rester af madvarer. Det skal være skyllet og uden låg på, da lågene ofte skal sorteres separat. Papir og småt pap skal være rent og tørt, og her tæller alt lige fra aviser og ugeblade til bøger, gavepapir, æggebakker og papbakker, men ikke pizzabakker og mælkekartoner. Alle former for kartoner, chipsposer, smørbakker osv., skal nemlig sorteres som restaffald. Til sidst er det naturligvis utroligt vigtigt, at batterier bliver sorteret korrekt og helt separat. Det skyldes nemlig, at batterier indeholder nogle meget giftige og miljøskadelige stoffer, der ikke må blandes med andet affald eller frigives i naturen. Det er altså vigtigt, at du går op i korrekt affaldssortering, så du kan være med til at beskytte miljøet på bedst mulige vis.

Affaldssortering af storskrald

Når det kommer til affaldssortering af storskrald, så gælder der selvfølgelig de samme strenge spilleregler, som med alt andet affald. Hvad end du skal af med småt eller stort elektronikaffald såsom barbermaskiner, kaffemaskiner, PC’er eller støvsugere, så skal det sorteres separat. Det samme gælder naturligvis hårde hvidevarer, jern og metalgenstande som fx grill og haveredskaber. Mange af de nævnte ting kan være svære at skaffe sig af med som privatperson, især hvis du ikke lige har en bil og en trailer, hvorpå du kan transportere det ud til genbrugspladsen. Og netop derfor findes Skraldebilen. Vi er her nemlig udelukkende for din skyld, for at lette din hverdag og gøre livet en lille smule nemmere. Nogle gange er det nemlig godt givet ud at betale sig fra tingene, og affaldssortering er et fremragende eksempel herpå.

Brug din tid på vigtigere ting end affaldssortering

Uanset om du er i gang med en større omgang renovering derhjemme, eller du er ved at gøre haven sommerklar, eller noget helt tredje, så bliver affald altid et stort problem. Og eftersom der er strikse regler omkring affaldssortering, så gælder det om at gøre det rigtigt. Måske er du ved at rydde hele dit køkken, og ligner derfor et stort spørgsmålstegn, når det kommer til affaldssortering? Byggeaffald skal håndteres på en bestemt måde, og det kan være svært præcist at regne ud hvordan. Hvis du bor inde i byen, så gør det kun processen endnu mere besværlig. Du har sikkert ikke adgang til en bil med anhænger, og slet ikke en tilhørende trailer. Skal du ud og låne eller leje begge dele, så er det både tidskrævende og med garanti heller ikke gratis. Tiden og pengene vil du højst sandsynligt hellere bruge mere værdifuldt i forhold til det projekt, du har gang i – og det forstår vi godt. Det er lige netop derfor, Skraldebilen eksisterer.

Professionel affaldssortering til skarpe priser

Hos Skraldebilen synes vi selv, vi har skabt et genialt koncept, der henvender sig til de danskere, der har bedre ting at give sig til, end selv at sortere affald. Vi tager os af alle former for affald, hvad end det er byggeaffald, haveaffald, elektronikaffald, storskrald mm. Som udgangspunkt tager vi et startgebyr for at rykke ud. Dette dækker over 2 stærke mand, en bil og selve bortskaffelse af affaldet, og startprisen lyder på kun 399 kr. Herefter bliver tillægsprisen gjort op i, hvilket affald der er tale om, samt mængden af samme. Vi bortskaffer og sorterer dit affald lige efter dine behov. Bor du i lejlighed, kommer vi med glæde op i din lejlighed og henter selv affaldet ned, men vidste du, at der er penge at spare, hvis du selv bærer affaldet ned til gaden? Der kan faktisk være helt op til 20% at hente, og det er derfor noget, du bør tage med i dine overvejelser, hvis du gerne vil hyre affaldssortering på budget.

Få transportabel affaldssortering i hjemmet

Er du på udkig efter professionel affaldssortering i KBH eller andre områder af Sjælland, på Fyn eller i Jylland, så kan du sætte din lid til Skraldebilen. I en verden, hvor bæredygtighed efterhånden er mere og mere vigtig, så forsøger vi hos Skraldebilen at bidrage til en sundere og grønnere verden. Korrekt affaldssortering er utrolig vigtig i bestræbelsen på at være god ved naturen og miljøet generelt, og for at sikre en god fremtid for klimaet og menneskerne i det. Vi er den mest fleksible løsning, når det kommer til affaldssortering. Vi kan rykke ud lige, når det passer dig, og lige så hurtigt som vi dukker op, lige så hurtigt er vi færdige med arbejdet. Vores drenge er effektive, stærke og lynhurtige, så du hurtigt kan komme videre med dit projekt derhjemme uden, at vi forstyrrer alt for meget.

Oprindeligt dækkede vores services kun over København-området, men i dag har vi udvidet til også Fyn oh Jylland. Det betyder, at vi hellere end gerne tager turen fra Sjælland over broerne for at tilbyde den bedste service inden for affaldssortering.

Vi tilbyder også…

Affaldssortering er vores kerneområde, men det er langt fra det eneste, vi tilbyder. Hos os kan du også få hjælp til nedrivning af fx dit køkken eller badeværelse samt rydning af kælderrum og loftrum. Det vil sige, ikke nok med, at vi bortskaffer og sorterer dit byggeaffald, så vil vi også meget gerne hjælpe med hele den kedelige proces, hvor tingene skal rives ned. Det mindsker din arbejdsbyrde, og du skåner dig selv for alt det hårde arbejde. Derudover tilbyder vi forskellige services som skadeservice, hjælp ved vandskade, slutrengøring og meget mere. Yderligere er det muligt for dig at leje en stor container, hvad end det skal være et par dage eller på ubestemt tid. En affaldscontainer er en oplagt løsning for dig, der igennem længere skal renovere eller ombygge. Så vil det nemlig ikke være nok, at vi kommer ud en enkelt gang og hjælper, men så har du sikkert brug for løbende at kunne skille dig af med rigtig meget byggeaffald. Når containeren er fuld, så giver du os bare et kald, og så kommer vi ud og fjerner den sammen med hele indholdet.

Så nemt er det

Overvejer du at hyre hjælp til affaldssortering, så ring til os. Vi skræddersyr et individuelt tilbud til dig, så du kun kommer til at betale for det, du har brug for. Vores tilbud er helt uforpligtende, og du kan derfor tage dig god tid til at overveje, om det er noget for dig. Ikke desto mindre er vi sikre på, at du vil få stor glæde af vores hjælp, og at du vil synes det er nogle penge, der er godt givet ud.

Selvom vi er en relativt nystartet virksomhed, så har vi allerede opnået stor anerkendelse blandt både private kunder og erhvervskunder – og vi oplever, at kunderne er meget glade og tilfredse med vores ydelser. Udfylder du vores kontaktformular, så ringer vi dig op med et tilbud, men du kan også give os et direkte kald på tlf. 71 99 10 67. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, og vi glæder os til at høre fra dig.