Affaldssortering

Affaldssortering med skraldebilen

Affaldssortering er til tider en besværlig opgave, som de fleste gerne vil slippe for at skulle gøre i en travl hverdag med arbejde, vasketøj og madlavning, der i forvejen tager det meste af din tid. For det første kan det ofte være tidskrævende at sortere alt sit affald, og så kan det for det andet tit være svært at finde hoved og hale i, hvordan det egentlig er, at de enkelte ting skal sorteres. Må man for eksempel putte pizzabakken i skraldespanden til pap, og hvad gør man desuden med syltetøjsglasset?

Det er netop her, at Skraldebilen kommer ind i billedet. Vi tilbyder nemlig at sortere dit affald for dig, både stort og småt. Vi har stor ekspertise inden for affaldssortering, så det hele ender det rigtige sted, og så skal du ikke selv bekymre dig om besværet med at sortere korrekt. Vi hjælper både med små og store opgaver i alle afskygninger, så hvis du overvejer at få dit affald sorteret, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Korrekt affaldssortering er vigtig

Vi tilbyder affaldssortering i alle afskygninger, så vi kan helt sikkert hjælpe med lige præcis det, du har behov for. Vi hjælper med glæde både private personer og erhverv, så alt affald kan blive sorteret på en ordentlig, sikker og miljøvenlig måde. Alle vores medarbejdere ved, hvordan affald skal håndteres korrekt, og derfor har vi hos Skraldebilen altid styr på, hvad der skal ske med det enkelte affald. Af den grund er det også det helt rigtige valg at vælge os, hvis du skal have sorteret dit erhvervsaffald, hvor der kan være ting, som skal håndteres forsigtigt. Erhvervsaffald tæller ting som eksempelvis klinisk risikoaffald, emballager, byggeaffald, kemikalier, møbler mv.

Lader du os stå for din affaldssortering, så sikrer vi, at alting bliver skilt ad og kommer det rigtige sted hen. Det betyder blandt andet, at almindeligt dagligdagsaffald som glas, plast og metal skal være fri for rester af madvarer. Det skal være skyllet og uden låg på, da lågene ofte skal sorteres separat. Papir og småt pap skal være rent og tørt, og her tæller alt lige fra aviser og ugeblade til bøger, gavepapir, æggebakker og papbakker, men ikke pizzabakker og mælkekartoner. Alle former for kartoner, chipsposer, smørbakker osv., skal nemlig sorteres som restaffald. Til sidst er det naturligvis utroligt vigtigt, at batterier bliver sorteret korrekt og helt separat. Det skyldes nemlig, at batterier indeholder nogle meget giftige og miljøskadelige stoffer, der ikke må blandes med andet affald eller frigives i naturen. Det er altså vigtigt, at du går op i korrekt affaldssortering, så du kan være med til at beskytte miljøet på bedst mulige vis.

 

Affaldssortering af storskrald

Når det kommer til affaldssortering af storskrald, så gælder der selvfølgelig de samme strenge spilleregler, som med alt andet affald. Hvad end du skal af med småt eller stort elektronikaffald såsom barbermaskiner, kaffemaskiner, PC’er eller støvsugere, så skal det sorteres separat. Det samme gælder naturligvis hårde hvidevarer, jern og metalgenstande som fx grill og haveredskaber. Mange af de nævnte ting kan være svære at skaffe sig af med som privatperson, især hvis du ikke lige har en bil og en trailer, hvorpå du kan transportere det ud til genbrugspladsen. Og netop derfor findes Skraldebilen. Vi er her nemlig udelukkende for din skyld, for at lette din hverdag og gøre livet en lille smule nemmere. Nogle gange er det nemlig godt givet ud at betale sig fra tingene, og affaldssortering er et fremragende eksempel herpå.

Affaldssortering til en rimelig pris

Hvis du har behov for at få sorteret dit affald, kommer vi meget gerne med en løsning. Afhængig af opgaven og dens omfang finder vi en pris, som er fordelagtig for lige netop dig. Det gælder uanset, om det kun er en enkelt gang, eller om det er affaldssortering, som skal ske på en fast basis.

Men husk, at det ikke kun er affaldssortering, vi hjælper med. Vi kan blandt andet også hente dit storskrald eller hjælpe med at rive dit køkken ned. Hvis du vil læse mere om de mange forskellige ting, vi tilbyder hos Skraldebilen, kan du læse meget mere her. Uanset hvad du skal have hjælp til, så kan du regne med en professionel og effektiv behandling her hos os. Vores arbejdsomme drenge går altid til opgaven med et smil på læben – det er nemlig vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hvad end det er en lille eller stor skraldeopgave. Hvis du har spørgsmål i forhold til nogle af vores ydelser, eller gerne vil have et tilbud på en opgave, så må du endelig kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Du kan ringe til os på telefon 71 99 10 67, hvor kompetente medarbejdere sidder klar til at tage imod dit opkald. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 5 / 5 stjerner på Trustpilot (44 anmeldelser)