Affald og genbrug

Det kan være særdeles tidskrævende og ikke mindst besværligt at skulle bruge tid og kræfter på at skaffe sig af med affald og genbrugsting, og det kan derfor være en rigtig god idé at tage fat på os, så vi kan hjælpe dig med det tidskrævende og kedelige arbejde!

Hvis du står og gerne vil have dit affald af vejen, er Skraldebilen et rigtig godt kort at have på hånden. Vi afhenter gerne affald og genbrug for dig, så du slipper for selv at klare arbejdet.

Afhentning af affald i København og Sjælland

Skraldebilen tilbyder afhentning af affald og genbrug overalt i København og på Sjælland. Vi er en kørende genbrugsstation, der giver dig mulighed for let og hurtigt at slippe af med affald og ting til genbrug.

Vi sørger for at skille dig af med affaldet – let og enkelt.

Afhentning af affald og genbrug for private og erhverv

Uanset om du ønsker en hjælpende hånd til afhentning af affald og genbrug som privatperson eller som virksomhed, er Skraldebilen de helt rette at tage fat på. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver og kører direkte til døren og afhenter affaldet og skaffer dig med det – nemt og hurtigt.

Vælger du at benytte Skraldebilen til at skaffe dig af med dit affald, kan du desuden forvente formidable priser og en fremragende service.

Ring og hør mere

Ønsker du at få en hjælpende hånd til at få afhentet dit affald, eller har du nogle spørgsmål til vores tjeneste, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Ring til os i dag på telefon 71 99 10 67 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for, at vi giver dig en hjælpende hånd med afhentning af affaldet.