Vi er Skraldebilen

Effektive affaldsløsninger

Hos Skraldebilen tilbyder vi ikke kun én affaldsløsning men derimod lige den affaldsløsning du har behov for. Dvs., at vi skræddersyer den mest effektive samt billigste affaldsløsning for jer.

1-2
Dages afhentningstid
99%
Tilfredse kunder
1465
Opgaver udført i 2018
399 kr.
Starter priserne fra

2015 – Begyndelsen

Skraldebilen bliver stiftet I dette år af CEO Daniel Vallentin, der med sin store erfaring indenfor affaldsbranchen ser et uforløst potentiale i et marked, hvor der manglede en innovativ og anderledes tilgang omkring affaldshåndtering.

Derfor stiftede han i 2015 affaldsvirksomheden Skraldebilen, som med deres meget lyserøde brand og lette tilgang til bortskaffelse af affald, skulle være med til at ændre og modernisere affaldsbranchen. I September 2015 gik Skraldebilen i luften.

2016 – Projektet består

2016 begynder Skraldebilenprojektet at tage form og flere og flere kunder begynder at få kendskab til konceptet. Vi går fra at have en gammel kassevogn til, at investere i en yngre men brugt liftvogn med kapacitet op til 18m3.

I 2016 begynder vi også at få faste kunder og især en del erhvervskunder, som har fundet ud af at det langt henad vejen er billigere for dem, at benytte sig af vores service end selv at køre til genbrugsstationen.

Dermed er Skraldebilen kommet, for at blive en del af affaldsmarkedet…

2017 – Går dobbelt så godt

2017 bliver et rigtig godt år for Skraldebilen, faktisk et dobbelt så godt år idet der er så travlt, at der bliver investeret i to nye biler så flåden efter 2,5 år er på hele tre biler. Der indgås flere faste affaldsaftaler med større kæder og udenlandske virksomheder.

Skraldebilen vokser og udvider konceptet med udlejning af affaldscontainere samt mindre nedrivningsprojekter.

Virksomheden rykker samtidig ud fra kontorfællesskabet til et større lager ude i Rødovre.

2018 – Proof of Concept…

2018 forventes det at Skraldebilen fortsætter den positive vækst, hvor der i år testes mere af på containermarkedet, da forventningerne til 2019 er, at investere i egne containere samt vogne til dette.

Derudover er målet, at få et mere solidt tag indenfor vores nicheområde.

Kundernes vurdering af skraldebilen.dk

Vores kunder giver os i gennemsnit 4 / 5 stjerner på Trustpilot (51 anmeldelser)

Udvalgte referencer