Storskrald i Ishøj

Har du en masse affald og storskrald du gerne vil af med, så ved du også, hvor besværligt og tidskrævende det kan være at skulle med bil og trailer ud på genbrugspladsen – især, hvis du bor inde i byen.

Spar dyrebar tid

Er du i gang med en større renovering eller ombygning, så er der ikke noget mere irriterende, end at skulle bruge tid og energi på at skaffe sig af med byggeaffaldet. Det er især en træls proces, hvis du bor i lejlighed og dermed også skal have al affaldet ned ad en masse trapper først. Desuden kan det for mange være svært at finde ud af, præcis hvordan affaldet skal sorteres på genbrugspladsen. For hvad betyder de mange skilte og tegn egentlig? Hører dette under brændbart eller ej? Rigtig mange vælge derfor at skåne sig selv for besværet med afskaffelse af affald og overlader det til professionelle – fx os.

Vi afhenter, når det passer dig

Hvad end du har af affaldsproblemer, så klarer vi det for dig. Det eneste du skal gøre er at give os et kald eller hente et uforpligtende tilbud her på siden. Bor du i Ishøj, så kommer Skraldebilen ud til dig, lige når det passer dig. Vi sørger for afskaffelse af al slags affald og både hos private og erhverv. Således kan du hurtigt og nemt skaffe dig af med byggeaffald, elektronik, haveaffald, kontorartikler og meget andet. Vi hjælper endda med glæde også med at nedrive og afmontere fx dit køkken eller badeværelse. Det bliver altså ikke meget nemmere at bygge om, når du kan få os til at klare al det sure arbejde. Gør derfor dig selv en tjeneste og book os, næste gang du skal af med dit affald, og bliv hurtigere færdig med det projekt, du er i gang med.