Billig hjælp til afhentning af haveaffald

Smid have handskerne og lad os fjerne haveaffaldet billigt

For enhver husejer følger mange timers havearbejde. Hækken, buskene og bedene kræver en kærlig hånd, og græsset skal jævnligt slås. At holde haven pæn og nydelig, så den står pæn året rundt, er derfor et krævende arbejde og ind imellem er man nødt til at give haven en stor omgang. Efter mange timers hårdt arbejde, hvor kroppen er træt og trænger til hvile, har de fleste svært ved at finde den sidste motivation for at få afleveret haveaffaldet på den nærmeste genbrugsstation. Opgaven kan virke uoverkommelig, hvis man ikke er i besiddelse af de rette transportmuligheder, men med hjælp fra Skraldebilen, kan du trygt overlade dit haveaffald til os.

Vi er Danmarks kørende genbrugsstation og specialiserer, der specialiserer sig i bortskaffelse af affald for erhvervskunder og private kunder. Virker det som en uoverkommelig opgave at skaffe dig af med de store mænger af haveaffald, er vi din rette samarbejdspartner. Med hjælp fra vores professionelle personale, der er erfaren i at håndtere netop haveaffald, kan du trygt smide havehandskerne og overlade sækkene til os. Så sørger vi for, at dine affaldssække fragtes til genbrugsstationen. Herved sparer du tid og undgår de mange transportture mellem din privatadresse og nærmeste genbrugsstation.

Vi trodser distancen

Hos Skraldebilen varetager vi en lang række af services inden for håndtering af affald, og er altid klar til at køre ud til din privatadresse for at hjælpe dig af med haveaffald. Uanset hvor på Sjælland eller i København du bor, er vi klar til at rykke ud til dig, når behovet opstår. Vi tilbyder endda at fylde en hel vogn med affald for kun 2.799 kr. for et helt læs, hvilket vil sige 16 kubikmeter. Tilbuddet inkluderer 1,5 times arbejde for to mand til at fylde bilen samt bortskaffelsen af haveaffaldet. Herved undgår du at bekymre dig om håndtering af affald, når først sækkene er fyldt op. Vi sørger nemlig for at vores personale hurtigt får fjernet affaldssækkene og kørt dem på genbrugsstationen, så din have efterlades pæn og ryddelig.

Drop besværet og lad os få jord under fingrene

Lad derfor de tunge affaldssække stå og overlad oprydningen til os. Vi er altid klar på at få jord under fingrene, og selvom vi tilbyder nogle af landets billigste priser, udfører vi altid vores opgaver professionelt og forlader ikke opgaven, før kunden er fuldt tilfreds!

Er du typen, der sætter en ære i at færdiggøre opgaven, tilbyder vi også leje af container. Herved kan du nemt have alt dit affald med på én gang, hvorved du undgår de mange køreture mellem hjemmet og genbrugsstationen. Når du er færdig med at bruge containeren, kommer vi selvfølgelig og henter den, så du slipper for at tømme den.

Få et uforpligtende tilbud

Hos Skraldebilen får du ikke blot en service i særklasse – vi tilbyder også nogle af landets billigste priser. Skal du i gang med at anlægge have eller gøre haven klar til vinter, kan du med fordel hente et uforpligtende tilbud hos os. Kontakt os via tlf. 7199 1067 eller nedenstående bookingformular – så skræddersyer vi et tilbud, der opfylder dine behov.

Vi ses snart!