Om os

DEN LETTE VEJ TIL GENBRUGSSTATIONEN

 

Vi hjælper dig hele vejen igennem - kontakt os i dag

Skraldebilen er Danmarks nye effektive affaldsservice, der henter stort set alt affald! Hvorfor bruge en masse kostbar tid samt ressourcer, når i kan booke en kørende genbrugsstation til alt det affald i lige står og vil af med? Og samtidig kommer vi, når i ønsker det.

SKRALDEKOMPETENCER

Drop besværet, når i skal have ryddet ud på kontoret, i lejligheden, i kælderen mm. og tá en snak med en af vores affaldskonsulenter, så vi sammen kan finde en løsning på jeres affaldssituation. Det eneste du/i skal gøre er at gribe telefonen eller sende os en mail og så giver vi et uforpligtende tilbud, som er et af de billigste på markedet. Der er ingen opgaver der er for store eller små og vi henter alt affald lige fra to stole til større opgaver, som f.eks. ved flytning eller renovation. For at give et bedre specifikt overblik over, hvad vi tager kan i se nedenstående:

Hvor der kan spares skal der spares! Hos os betaler i hovedsageligt for den tid vi bruger hos jer samt et mindre affaldsgebyr, som kun vi kan tilbyde på markedet. Vi har skåret helt ind til benet prismæssigt, så i derude kan få en fantastisk affaldsservice til billige priser.

Husk vores priser starter helt nede fra 549 kr.

LET OG ENKEL AFFALDSSERVICE

Står i og skal af med noget pap og papir eller har i en gammel sofa, der har talt sine dage så kontakt os allerede i dag enten på tlf. 7199 1067 eller via vores online bookingsystem nedenfor. Så kontakter vi jer indenfor 2 timer. Vi er utrolig fleksible og gør hvad vi kan, for at komme, når i ønsker det og altid til tiden!

Vi tilbyder afhentningstider mandag-torsdag fra kl. 8.00 - 18.00 og fredag fra kl. 8.00-17.00.

Se specifikke lokationer her

Vi ses snart derude!

Det siger vores kunder