Ishøj

Skraldebilen fjerner affald og storskrald i Ishøj

Har du affald eller storskrald i Ishøj, kan det nemt tage tid og give meget besvær at få det kørt til en af kommunens genbrugspladser – især hvis du bor i højhus.

Slip for at bruge tid på affaldshåndtering

For det første skal det bæres ud og dernæst læsses ind i bilen. Har du egen bil og trailer, kan du nemt komme til at ridse eller bule dem, og har du ingen af delene, er det dyrt at leje eller hyre en vognmand til opgaven.

Udfordringerne fortsætter på genbrugspladsen. Her kan det være sin sag at gennemskue, hvor ens ting skal sorteres hen med de underlige betegnelser, der anvendes på de forskellige containere, der står på pladsen.

Skraldebilen sørger for miljørigtig bortskaffelse af affald og storskrald

Så er det lettere bare at tage fat i Skraldebilen. Vi henter dit affald eller storskrald overalt i Ishøj og transporterer det til den nærmeste genbrugsplads – også selv om det er en gammel fryser, vi skal hente på øverste etage.

Her sørger vi for, at alt bliver sorteret korrekt, så dit affald kan genbruges eller genindvindes på den mest miljørigtige måde.

Vi henter storskrald og affald hos både private og erhverv. Vi tager lige så gerne haveaffald, møbler, hvidevarer og byggeaffald, som vi tager elektronikskrot og makulerer jeres dokumenter.

Vi går heller ikke af vejen for en mindre nedrivning og bortskaffer naturligvis mursten og andre bygningsdele bagefter. Skulle du have brug for at få ryddet dit kælder- eller loftsrum eller en hel lejlighed eller et hus, klarer vi også det.

Få et godt tilbud på at få fjernet dit affald

Kort sagt: Har du et affaldsproblem, du gerne vil have løst, så kontakt Skraldebilen pr. mail eller telefon eller brug vores bookingsystem her på hjemmesiden. Så kontakter vi dig inden for to timer med et uforpligtende tilbud og aftaler, hvornår det passer dig, at vi kommer og fjerner affald eller storskrald.

Skraldebilen fjerner affald og storskrald i Ishøj
Har du affald eller storskrald i Ishøj, kan det nemt tage tid og give meget besvær at få det kørt til en af kommunens genbrugspladser – især hvis du bor i højhus.