Book en Skraldekonsulent

Book en Skraldekonsulent og få et tilbud!

Book en affaldskonsulent og få et billigt tilbud på dit affald

Hos Skraldebilen går vi rigtig langt for at tilfredsstille alle vores kunder. Efter en succesfuld start for vores virksomhed, har vi erfaret og taget ved lære fra vores kunder og fundet ud af, hvad i der ude ønsker. En fantastisk service til billige priser! I samarbejde med jer og nye innovative forslag har vi udviklet nye spændende idéer, der er til gavn for jer derude.

Hvad er en kubikmeter, hvor meget tid skal der anvendes, og hvad tager I?

Er nok de spørgsmål vi har oplevet flest gange, og derfor har vi taget den konsekvens, at I derude nu kan booke en affaldskonsulent til at komme på den respektive adresse og give jer et godt tilbud på stedet. Dette gør det meget lettere for alle parter, så vi undgår misforståelser i forhold til mængde, tid, materiale samt afhentningsetage.

Den lette vej til genbrusstationen… og bortskaffelse af affald

Vi hos Skraldebilen har en høj bortskaffelsesprocent på ca. 95 % idet stort set alt afhentet affald bliver bortskaffet ned til mindste fraktionskategori. På denne måde tager vi ansvar for miljøet og sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvorledes det bliver bortskaffet. I kan trygt og sikkert stole på, at vi yder en 100 % professionel service.

Book allerede i dag!

Står i og skal af med affald hurtigst muligt? Hvorfor så ikke kontakte os allerede i dag, så vi kan sende en affaldskonsulent ud til jer. Udover Skraldebilens service, har vi også andre løsninger såsom grab/kran og container-leje, hvor disse kan være et godt og måske billigere alternativ.

Ring eller udfyld formularen nedenfor, så hjælper vi dig godt i gang med at slippe af med affaldet.

BOOK EN SKRALDEKONSULENT OG FÅ ET TILBUD!
Hos Skraldebilen går vi rigtig langt for at tilfredsstille alle vores kunder. Efter en succesfuld start for vores virksomhed, har vi erfaret og taget ved lære fra vores kunder og fundet ud af, hvad i der ude ønsker. En fantastisk service til billige priser! I samarbejde med jer og nye innovative forslag har vi udviklet nye spændende idéer, der er til gavn for jer derude.